Журналист се държал неадекватно и проявил агресия срещу деца! Психиатри се заеха с него

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:43 / 06.02.2020
5515
Журналистът от Поморие Стоян Тончев е бил отведен за преглед в  бургаската психиатрия. Причина за това било неадекватното му поведение през последните дни. От Прокуратурата съобщиха, че Тончев е проявил агресия срещу непълнолетни, държал се е превъзбудено и пред други граждани и служители на МВР.

Ето какво съобщение изпратиха от Районна прокуратура – Бургас преди минути:

Районна прокуратура – Бургас възложи на ръководителя на ЦПЗ "Проф. д-р Иван Темков“ – Бургас извършването на проверка, при която да бъде преценено налице ли са основанията за прилагане на мерки за временно физическо ограничаване по отношение на Стоян Тончев. Проверката е възложена след получени сведения от непълнолетни жители на град Поморие, които са подадени в РУ на МВР. Излагат се данни, че Тончев е проявявал агресия спрямо същите непълнолетните лица, държал се превъзбудено и неадекватно пред други граждани, както и пред служители на МВР, които са го посещавали във връзка с подавани от него сигнали на телефон 112.

В постъпили от служителите на МВР докладни записки се сочи, че съществуват данни за обостряне на психическото състояние на Тончев. Изложено е предложение спрямо него да бъдат предприети необходимите мерки за принудителното му лечение.

При проверката той ще бъде прегледан от специалист – лекар психиатър, разполагащ със специални знания, за да установи касае ли се за лице с психично разстройство, изпаднало в състояние, което представлява пряка и непосредствена опасност за собственото му здраве или живот, както и за здравето и живота на други лица. Действията на Районна прокуратура – Бургас са извършени в изпълнение на правомощията й по Закона за здравето.

Стоян Тончев бе зверски пребит през 2016-а година. Повече за случая вижте в нашата тема!

Виж коментарите (0)

Още по темата (2):
08.02.2016 20 дни след зверския побой над Тончев още не е ясно кой е поръчителят
19.01.2016 Няма обвинени за побоя над Стоян Тончев, пуснаха заподозрените
Още новини от Национални новини:
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...
Експерти за 4-дневната работна седмица: Фирмите могат да приложат...
Експерт предупреди: Внимавайте, ако повече от 30% от месечните ви...
Сергей Станишев обратно в България
Обрат: Сложиха таван на надценката на някои видове хляб


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).