ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Жестоко отмъщение заради неправилно паркиране
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:37 / 21.01.2022Коментари (6)111403
Преди точно 2 дни ви започнахме със случай, при който автомобил беше залят с червена боя. Сценката се е разиграла в столичния кв. "Изток" и предполагаемо е била продиктувана в знак на отмъщение заради неправилно паркиране. Сагата обаче продължава.

Този път същият автомобил е "украсен" с монтажна пяна, научи Sofia24.bg. Но определено има по-цивилизовани начини човек да каже - "не ми спирай на мястото", като например да вдигне чистачките. Очевидно столичанинът не е желан пред този блок, защото от снимките се вижда, че е паркирал на друго място.

Ето и коментарите на потребители на Фейсбук:

- "Кой квартал е това?… Да знам да не ходя…";

- "Много арт!";

- "Не е на същото място. И на двете места паркираме всички, и нямаме проблем, познавам хората - явно си имат някаква война с някой, но не са съседи 100%";

- "Първият път е било от съпругата, вторият от комшийката";

- "Провокирал е с нещо съседите... така като гледам обича да паркира върху тротоар/зелени площи";

- "Аматьор!";

- "Това е шегичка с пяната, ако знаеш кви качествени мизерии знам".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Боже колко тъпи и ограничени хора ме коментират.... Това доказва, че дори упражнението четене с разбиране ви е пряко силите!!! За това къде е спрял!!! В градинката!!! Трябва ли да го коментирам и дали е получил възмездие....мисля, че и мисирките ще кажат, че не е нужно! Наглярите нямат свършване и не ми обяснявай, че не е знаел и, че не е можел! Като излезе в чужбина, как бързо се учат, а...айде стига глупости!!! До блока с четирите входа!!! Ако си извадите главите изотзад, ще ви хрумне идеята: пред блока могат да се монтират вертикални паркинг клетки. Такава има на Сточна гара! На място за три коли могат на етажи да се качват по три. Ако имате 30 места пред блока, на 10 метра могат да се съберат 90 коли!!! Отивате в общината и уреждате подробностите! Има фирма изпълнител, а вие ще сте само ползватели под наем на клетките!!! Просто като фасул, но явно или не мислите, или не ви се ще да плащате, или всичко взето заедно! Решение винаги има, но у българина мозък няма!
+2
 
 
Амбър, а по какъв начин човекът трябва да разпознае, че това е "нечие" място? Да хвърля боб, карти таро, да гледа на кафе? Явно трябва да имаш доста яки връзки с космоса, че да разбереш, че таз плюнка място е на някой. За това, че не трябва да спира на тревата съм абсолютно съгласна. Относно това, че е нормално да си спреш пред къщата-принципно съм ЗА, но не шофьорите са виновни, а архитектите на града, които позволяват презастрояването. Давам пример- живея в блок с 4 входа, всеки от които има по 102 апартамента Мислиш ли, че има място за всички коли? Има тръцки...
+1
 
 
Супер ме изненадвате!! Явно не сте си показвали носа извън България!!! По цял свят собствениците на жилища си имат очертани парко места пред домовете си и си плащат и никой освен тях не спира там. Във Виена в центъра има цели сгради превърнати в етажни паркинги за собствениците в района! Примери много, но само в БУЛГАРИСТАН, където ни управляват тъпири и смотани шапкари, нарочно се създава хаос, за да не се занимаваме с тяхните кражби и далавери! Най-естественото нещо е да спреш пред дома си, защото така се знае кой какъв е и какво прави или не прави! Казва се въпрос на сигурност и спокойствие за гражданите. Затова и хората се регистрират веднага като се преместят, а не като нашите селтаци: регистрация на село, Мерцедес в плевнята и дърт дръгел за всеки ден, та да го спира където му падне и да не го стряскат посегателства!!! Жалка държава, скапан народ, и политици милиционери без морал и мозък!!!
0
 
 
Това е дело или на ПП, или на РР, но в никакъв случай не е ББ :)
+1
 
 
Е, как така "не ми спирай на мястото"? Как това място е на някой? Тук е същото селяндурски поведение в Кичука - заливане с боя, с киселина, пукане на гуми, тръпане на големи плочки и камъни на мястото като те няма - лудница. В центъра пък си тръпат туби и гуми. Селяндурска проста нация, но причината за това поведение е че на органите не им пука въобще.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: