Заразен съм с коронавирус, помогнете !

Автор: Любомир Минчев
Коментари (0)
19:19 / 19.03.2020
15281
Коронавирусът е новият медиен герой. Освен зараза той е и вселенска новина, която дълго време няма да позволи друга да я измести от  първото място. Не го виждаме този вирус, но всичко, което вършим, го прави достатъчно видим. Когато гледаме хора с маски, които проверяват, дезинфекцират, лекуват, дават съвети, правят предложения, вземат решения, затварят граници, градове и държави, всъщност гледаме вируса.

Световна конспирация ли е този вирус, неволно изтървано биологично оръжие ли е, или просто ни е дошло времето да се срещнем с него?  Това не е важно сега.

Заразен съм с коронавирус . Както и всички вие. Очевидно е, че сте заразени  и си личи по начина, по който гледате децата си, внуците си, родителите си , близките си, приятелите си. Ужасът е зараза и колкото сте по-ужасени, толкова сте повече заразени.

Сигурно е нужно всяка сутрин и вечер да ни информират колко са заразените и колко са умрелите. Сигурно е важно да ни казват, че същинската зараза е още далеч. Може би е добре да ни напомнят през час да бъдем отговорни и да се пазим. Така пълзи заразата.

Заразен съм от медиите, вирусолозите, пулмолозите, епидемиолозите, кризисните щабове. И си искам лекарството. Така, както ми доставиха заразата, така искам и помощта им.

Митрополит Николай каза, че Църквата не се страхува. Всичко ставало по Божия воля или по Божие допущение. И тези дни Бог ни преподавал уроци как да се смирим. Това не е помощ, но ако искате, вярвайте му.

Малък Тошко пък пророкува, че се връщаме в соца и сега да търсим дедовия. В криза всеки глупак се опитва да бъде значим. Както и онези, на които Ванга нещо им казала навремето, но те сега ни го съобщават, тъй като тогава нищо не разбрали.

Ако искате и това направете – върнете се в соца и се поклатете на дедовия. Който не се е клатил, да опита.

Ето това е помощ – дойде тази сутрин от пулмолога  д-р София Ангелова. Не се страхувайте от коронавируса, дори и маските са излишни – трябва да се носят от болни хора. Мийте си ръцете и това ще ви спаси, казва д-р Ангелова.

Изглежда толкова просто, а и приятно. Заразените хора като нас имат нужда от достъпни лекарства.

Виж коментарите (0)

Още по темата (17024):
09.04.2024 Лекар: Ако една майка откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Доц. Атанас Мангъров: Ваксините, които са в Националния имунизационен календар, да бъдат правени
08.04.2024 Проф. Ива Христова разясни за коклюша и стремглавото му разпространение
08.04.2024 Съдът оправда Костадин Костадинов
08.04.2024 Д-р Бацелова: Първите симптоми са като при лека настинка! Никакво
самолечение!
08.04.2024 Костадин Костадинов се изправя пред съда заради COVID-19
Още новини от Национални новини:
Какво се случва с продажбата на "Лукойл" и може ли рафинерията да...
Тази еднометрова акула изплува на брега на Северния плаж в Бургас...
Станишев: Много войводи, малко четници
Мъж остана без работа заради фалшиво положителни тестове за нарко...
Корнелия Нинова: Днес ни чака много сериозно решение
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).