ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Започнете търговия с играчки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:04 / 28.05.2020Коментари (0)3155
©
През последните месеци много от нас чувстват флуктуациите на съвременния живот и усещат тяхното въздействие върху своето всекидневие. Живеем в свят на непрестанно изменящи се реалии. Финансовата криза, едва започнала, вече ни залива и тресе отвсякъде. Много от нас си задават въпроса накъде да поемат сега. Но колкото и напечено да изглеждат нещата, всички ние знаем, че бъдещето принадлежи на онези, които днес продължават да упорстват и полагат усилия въпреки трудностите.

Zizito.com има отговор за много от вас! Компанията е един от бизнесите с мисия, които тепърва набират скорост и ще стават все по-популярни у нас. Това са играчи, които формулират своята корпоративна мисия и визия не само с маркетингова цел, а с реалното намерение да въздействат за подобрение на стандарта на обществото.

Вероятно сте чували за древната китайска философия, че ако дадем на човек риба, ще е сит за ден, а научим ли го сам да лови риба, ще сме му дали препитание за цял живот. Разбира се, в света на покупко-продажбите, особено във времена на финансова криза, нещата са малко по-усложнени. Ситуацията е следната: представете си, че риболовът е умение, което можете да усвоите само за един вид риба наведнъж. И да речем, че периодът на това обучение плюс опитите ви на практика да уловите такъв вид риба отнемат поне няколко месеца. Нещо подобно е положението с търговията на дребно – ако не уцелим правилния вид стоки, опитът ни е много вероятно да бъде неуспешен, независимо колко талант, усилия и усърдие сме вложили в своя нов малък бизнес.

Търговията с детски и бебешки играчки на едро определено винаги ще е на мода. 

В дни, когато дори най-богатите си налагат известни лишения, е важно да преценим какво продаваме. Има цели сектори, които буквално замират във времена на икономически застой. 

Винаги ще има обаче неща, без които не можем. Ето това са детските играчки! 

Малчуганите ги обичат, а ние обичаме малчуганите, затова много от нас изпитват интерес и любопитство към играчките. Много от нас просто искат да ги притежават, защото това е била тяхна мечта, когато и самите те са били малки, други се сещат за свое близко детенце, което биха могли да зарадват с тази нова изненада! 

Друг клас продукти, чиито продажби цъфтят дори в кризисни периоди, това са бебешките и детски стоки от първа необходимост. Безвредни хигиенни препарати, раници, интериор за детска стая, столчета за кола – всичко това са неща, от които никой не би лишил своето дете!

Какво трябва да имаме предвид при започването на бизнес с играчки и стоки за деца?

Най-напред можете да започнете, като потърсите своя дистрибутор на едро на продукти за бебета и деца. Намирайки надежден партньор, можете да сте сигурни, че получавате продукция с гарантирано качество и произход и лоялност в бизнес отношенията.

Уверете се, че в склада има достатъчно наличности. Проучете какво е времето за доставка, на което бихте могли да разчитате.

Запомнете: Когато става дума за играчки, става дума за деца! Хората държат много на безопасността им! Родителите винаги ще задават въпроси за материала, от който е направена играчката, степента на риск от поглъщане на дребни частици от по-малките, и необходими предпазни мерки. За да избегнете конфузни ситуации, непременно предварително се уверете, че зарежданите от вас стоки имат сертификат, отговарящ на всички изисквания на Европейския съюз и международните практики.

Друг особено ключов момент в търговията е добрата репутация. Затова би било още по-добре, ако можете да заложите на утвърден голям бизнес, който да ви бъде рамо.

Удобно е, когато можем да зареждаме магазина си през онлайн платформа. Функциите за филтриране на предпочитанията позволяват да избираме бързо и лесно и да попълваме наличностите за минути.

Проучете какви са опциите, които предлага вашият дистрибутор. Ако възнамерявате да стартирате онлайн магазин, попитайте за възможността да използвате услугата дропшипинг.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Мъртвопиян блъсна с джипа си жена в Пловдив
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: