Заместник-министър открива в Пловдив пътуваща фотоизложба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:04 / 29.05.2012
1629
Министерство на труда и социалната политика в качеството си на управляващ орган на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" (ОП РЧР), постави старта на своето Годишно информационно събитие за 2012 г. чрез откриването на пътуваща фотоизложба на 21 май 2012 г. в София в присъствието на министрите Тотю Младенов, Сергей Игнатов и Томислав Дончев.

Откриването на фотоизложбата в Пловдив ще направи зам.-министърът Зорница Русинова, а специални гости ще са представители на местната общинска и областна администрация, зам. председателя на комисията по труда и социалната политика към Народното събрание, социални партньори и други. 

Откриването ще се състои на 30 май 2012 г от 11 часа на пл. "Стефан Стамболов" пред Община Пловдив и ще се съпътства с провеждане на Ден на отворени врати на ОП РЧР. Желанието ни е да дадем възможност на всички заинтересовани лица - бенефициенти, представители на целевите групи, медии, широката общественост, да разговарят директно с експерти на ОП РЧР и да се запознаят с напредъка по изпълнението на програмата, с процедурите, които предстои да се обявят, или да се включат в забавни състезания, целящи да популяризират ОП РЧР в България. 

В рамките на изложбата, 40 фотографии разказват човешките истории на съвсем малка част от над 650-те хиляди българи, възползвали се от възможностите по ОП РЧР и представя резултатите от успешни проекти, реализирани в рамките на 141 схеми, финансирани със средства от оперативната програма.

Подробна и актуална информация за пътуващата фотоизложбата "С нас те направиха първата крачка и успяха" е публикувана на информация на уеб-сайта на Оперативната програма "Развитие на човешките ресурси": www.esf.bg

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Борисов с въпрос към правителството на Кирил Петков
Лоши новини за любителите на лова, таксите скачат двойно
Първи коментар на Кирил Петков след катастрофата
От МВР посочиха причините, довели до катастрофата с автомобила на...
Бойко Борисов: Омразата, която се насади в последните години вече...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).