Закоравял бандит нападна момиче дни след излизането си от затвора

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
15:01 / 20.03.2020
4325
Искането на Районната прокуратура във Варна да бъде взета мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на Веселин М. е било уважено днес, 20 март, от състав на Варненския районен съд, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

29-годишният мъж е бил привлечен към наказателна отговорност за извършено блудство – престъпление по член 150, ал. 1 от НК, което се наказва с лишаване от свобода от 2 до 8 години.

29-годишният Веселин забелязал в района на болницата "Света Анна“ момиче, което отключило вратата на вход. Той успял да влезе с непознатото момиче във входа, настигнал го в гръб и извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление чрез употреба на сила.

Пострадалата започнала да вика. "Видях те и ще те разпозная“, казала жертвата, при което мъжът хукнал да бяга. На виковете й се отзовали живеещи във входа, които успели да настигнат насилника и да го задържат, като повикали полиция.

След задържането му се оказало, че Веселин е излязъл от затвора на 19 февруари тази година, където е изтърпял поредната си ефективна присъда от 2 години и 8 месеца за унищожаване и повреждане на лек автомобил. Справката му за съдимост е 17 листа, уточняват от Районната прокуратура във Варна.

Определението на Варненския районен съд, с което е взета мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на насилника, подлежи на обжалване пред Варненския окръжен съд.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
За ужасна находка в козунак предупреди клиентка на верига магазин...
Да хванеш 120 кг шаран и да ти излезе солено
Проф. Рачев: Има лъч на надежда
Уникални кадри от нашето море
Министерството на финансите с новина за еврото
Христо Крушарски започна да инжектира в облаците натриев хлорид, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).