Задържан е извършителят на грабеж в Бобов дол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:25 / 29.04.2023
1527
Задържан е извършителят на грабеж в Бобов дол, съобщиха за "Фокус“ от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Кюстендил. Жертвата е 55-годишна жена, била е нападната снощи около 19 .00 ч в пешеходната зона на Бобов дол, след нанесени й удари и упражнена сила й е отнета чанта с лични вещи -мобилен телефон, пари, ключове.

Сигналът е подаден от случайно преминаващи граждани за жена в безпомощно състояние. Предприети са незабавни издирвателни действия от служителите на районното полицейско управление, на жертвата е оказана медицинска помощ в дупнишка болница, където е настанена с лицево-черепна травма. Жертвата съобщава, че в чантата й е имало  40 лева.

Днес криминалистите са задържали извършителя на деянието, 21-годишен жител на Бобов дол. Работата по случая продължава Районно управление - Бобов дол под надзора на прокурор от Окръжна прокуратура, образувано е досъдебно производство.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).