Задържаха изверг за блудство със 7-годишно момченце, обещал му синджирче

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
11:59 / 24.04.2020
3367
С постановление на прокурор от Териториалното отделение във Велики Преслав към Районната прокуратура в Шумен е задържан до 72 часа мъж, след като е бил привлечен към наказателна отговорност за блудствени действия със седемгодишно момче, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

Днес прокуратура ще внесе искане в Районния съд във Велики Преслав за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на обвиняемия. Разследването се води за престъпление по член 149, ал. 2, т. 1 от НК, което се наказва с лишаване от свобода от 2 до 8 години.

На 22 април в шуменското село Кочово 50-годишният Иван В. примамил момченцето в дома си. Обещал да му подари синджирче. В дома си, който обитавал сам, обвиняемият извършил действия с цел да възбуди  или удовлетвори полово желание без съвкупление с детето.

Бащата на пострадалото момче сигнализирал в районното управление на МВР във Велики Преслав за станалото. Предприети били незабавни действия по разследването. Обвиняемият се укривал и бил задържан вчера следобед.

 


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).