ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
WinBet изненада играчите с много специални залози на футбол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:30 / 15.05.2020Коментари (0)2273
©
В букмейкъра УинБет винаги може да откриете интересни спортни събития за залагане. Сайтът за спортни залагания е един от най-добрите в България и не пропуска да включи в тиража си почти всяко спортно събитие. Уинбет букмейкър разнообразява своите предложения със специална секция в спортни залози – специални залози за дългосрочни събития. След като водещите първенства са преустановени заради коронавируса, то букмейкърът се е подготвил за рестарта на кампаниите в европейските лиги с залози от типа дали Меси ще вкара преди Роналдо или Салах ще реализира преди Агуеро и Мане. Ето и какви специални залози на спорт откриваме в WinBet:

Лионел Меси или Кристиано Роналдо ще вкара първи гол?

Този специален залог е активен до 31/05/2020 г. Очаква се през юни първенствата на Италия и Испания да бъдат подновени и Меси и Роналдо отново да излязат на терена. И двамата не спират да бележат в своите лиги през този сезон като букмейкърът Winbet предлага по 1.85 коефициент за двамата. Ако смятате, че Меси ще вкара за Барселона преди Роналдо да го стори с екипа на Ювентус, то може да подкрепите аржентинеца, както и обратно – португалецът да реализира първи гол по европейските терени.

Кой от топ нападателите във Висшата лига ще отбележи първи?

Това е друг специален залог на УинБет, който е свързан с футболисти. Той се отнася за английската Висша лига, като милиони фенове по цял свят очакват "Премиър Лийг“ да се поднови. Уинбет са подготвили специален залог за това с нападателите на водещите клубове – играчите в букмейкъра може да правят залози за Агуеро, Салах, Мане, Обамеянг, Варди, Кейн и Рашфорд да отбележат попадение. Фаворит да вкара първи гол е Серхио Агуеро с 3.75 коефициент, докато ставката за Салах и Садио Мане е 4.00. Водещият реализатор на Арсенал – Пиер Емерик Обамеянг, е с 5.00 коефициент, колкото е и за голмайсторът на Лестър – Джейими Варди. Хари Кейн и Маркъс Рашфорд пък са със значително по-високи коефициенти, тъй като са контузени и надали ще са готови да вземат участие в мачовете при подновяването на Висшата лига.

Кой от тримата топ вратари във Висшата лига ще допусне гол първи?

Отново специален залог в УинБет, свързан с "Премиър Лийг“. Когато сезонът се поднови, много хора ще залагат на Висшата лига. Но още от сега може да го сторите като прогнозирате кой измежду Едерсон, Алисон и Давид де Хеа ще получи първи гол. Вратарят на Манчестър Юнайтед – Де Хеа, е фаворит с 2.25 коефициент да извади първи топката от мрежата. Ставката за Едерсон от Ман Сити е 2.50, докато Алисон (Ливърпул) е с 3.00 коеф. Да получи първи гол.

Специален залог и зa efbet Лига

Уинбет предлага и топ залог за ефбет лига в дългосрочен план. Най-големите съперници в родния футбол Левски и ЦСКА са с равен брой точки към момента. УинБет пита своите играчи кой от двата клуба ще завърши на по-предна позиция през този сезон. Коефициентите за двата отбора са по 1.85. Предвид финансовите трудности в Левски, то може би ЦСКА има леко предимство да завърши сезона по-напред.

Може да прогнозирате и какъв ще бъде финалът за Купата на България

През месец юни се очаква да се поднови и турнирът за Купата на България. На полуфиналите се класираха отборите на ЦСКА, Левски, Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив. В WinBet може да залагате до 31/05 кои отбори ще си съперничат на финала. С най-нисък коефициент е финалът да бъде между ЦСКА и Левски – 2.50. Коефициентът за финал между ЦСКА и Локо Пловдив е 3.25 коеф. По-високи са ставките с участие на Ботев Пловдив. "Канарчетата“ да играят срещу Левски на финала е 4.00, а да видим нов пловдивски сблъсък за трофея е 5.00. Както е известно, през миналия сезон Локо спечели Купата на България, след като във финала надви Ботев с 1:0.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ВК Марица, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: