Всеки втори българин лаком за секс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
09:19 / 17.08.2011
7395
Над половината от българите са незадоволени, а 64 на сто от тях откровено копнеят за повече секс. Това показва проучване на екип от лекари, сексолози и експерти по здравословен начин на живот, поръчано от водеща фармацевтична фирма. Седемдесет процента от сънародниците ни заявяват, че се чувстват много по-привлекателни през горещите летни дни, отколкото през зимата. Свръхсексуалността се показва най-често на плажа, където 86% от хората се заглеждат в секси тела, дори ако са придружени от собствената съпруга или приятелка. Жените обаче също си признават, че се заглеждат в добре сложените мъже, дори когато са със собствените, само че го правят по-прикрито.

Само 12 на сто от анкетираните смятат, че да гледаш гърдите на "чуждото" е неуважение към партньора.

Българинът е разкрепостен и отворен за сексуални приключения, показва още проучването. 70% от запитаните споделят, че обичат лятото, защото предлага възможност за интимни ласки на повече и по-нестандартни места - море, басейн и палатка. За останалите 20 на сто сезонът няма значение, обожават места, където могат да се уединят и да се отдадат любовна игра. Само 10% са привържениците на стандартния секс у дома. 48% от запитаните заявяват, че не биха използвали афродизиаци, защото смятат, че лятото само по себе си стимулира сексуалността им. Почти половината от анкетираните обаче (42%) с удоволствие биха пробвали някои от стимулантите за повишаване на либидото. Десет процента си признават, че вече са направили секса по-страстен с някои от природните афродизиаци. Най-познатите на българите естествените афродизиаци са шоколад, вино и морски дарове.

Тийнейджърите масово започват полов живот на 13 години. Тоалетните в столичните училища все по-често се използват за секс в голямото междучасие, показва пък проучване на Центъра за обществено здраве. По наблюденията на д-р Методи Янков от столичната АГ болница "Св. София" с близо шест години е намаляла възрастта, в от която юношите и девойките започват полов живот у нас, спрямо възрастта от преди две десетилетия. Момичетата вече лягат за пръв път с партньор на 13 години, а момчетата на 14, максимум на 16-годишна възраст. Според д-р Янков, докато завършат гимназия, те вече са приложили на практика повечето от нещата, които виждат по порноканалите.

Източник: в. "Монитор"


Виж коментарите (33)
Още новини от Национални новини:
След тежкия инцидент: Пробите за алкохол и наркотици на шофьора с...
Търсещ работа по морето срина алчните ни бизнесмени
Военен камион се заби в бус с 20 души в аварийната лента на АМ "Т...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
НИМХ публикува най-актуалната прогноза за следващите дни
Някои търговци спират да издават хартиени касови бележки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).