Влади Данаилов продава за 100 000 лева мерцедеса на Ламбо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:26 / 19.08.2021
13503
Последният автомобил на покойния актьор Стефан Данаилов - Mercedes - се продава от сина му Владимир.

"Да така е, аз няма къде да карам Mercedesа на татко в Щатите. Плюс това тук, където живея, няма много хора които да шофират толкова скъпи коли. Да разбира се, че хората имат пари, но за тях не е толкова важно да се показват, колкото в България", обяснява пред "България Днес“ Влади Данаилов.

Немската кола е производство 2014 г., с всички екстри, запазена и с малък пробег, като техническите характеристики са перфектни според разбирачи. Данаилов се консултирал и с шофьора на Ламбо, който цял живот се е грижил всичко да е изрядно по автомобила, когато заедно тръгнат на път. Цената определили двамата - 99 900 лв. Черната лимузина вече чака собственика си в шоурума на "Ферари" и вече е била разглеждана от няколко ценители на актьора.

"Някой ще каже, че с лека ръка продавам  колата на баща ми. Не е така. Споменът за татко е в душата и главата ми, а не в железарията. Много неща ми напомнят за него, особено когато се върна в България, Но вярвам, че духът на човека, като си отиде от този свят се запазва и той няма да има нищо против тази продажба. Знаете, че съм вярваш и мислено си говоря с баща ми. Постоянно се съветвам с него, когато искам нещо да направя, особено когато е свързано с него. Винаги съм чувал това, което искам, разбирали сме се без думи, той никога не ми е повишавал тон. Не е налудничаво, предполагам ще ме разберат много от хората, които са изпитвали загубата на близки, с които много са се обичали",  сподели още Влади Данаилов.

Основният наследник на Ламбо засега не е пипал от парите на баща си от наследството, тъй като е взел студентски кредит за следването си по медицина и сам го изплаща. Парите от продажбата на автомобила също ще отидат за погасяване на задължението.

Виж коментарите (0)

Още по темата (9):
30.08.2020 Пловдив почита великия Стефан Данаилов
04.05.2020 Ясно е какво ще получат наследниците на Стефан Данаилов
01.12.2019 Татяна Лолова: Ален Делон е прекрасен за Франция, но Стефан Данаилов е световно прекрасен
02.11.2019 Стефан Данаилов отново е в кома
09.09.2019 Стефан Данаилов се завръща на сцената след операцията, не послушал
лекарите
27.08.2019 Лечението на Стефан Данаилов върви по план, прави самостоятелни крачки
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).