Ветровито и облачно днес

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
08:19 / 12.04.2023
632
Днес ще бъде ветровито, с умерен и силен вятър от запад-северозапад. Облачността ще е променлива, над Западна и Централна България намаляваща до предимно слънчево. Над източните и планинските райони облачността ще е често значителна и на места там ще превалява дъжд. До вечерта валежите ще спрат, вятърът ще отслабва и облачността ще се разкъсва и намалява. Максималните температури ще са между 13° и 18°, в София - около 13°, съобщават от НИМХ. 

Над Черноморието ще бъде предимно облачно и дъждовно. Ще духа умерен и силен вятър от запад-северозапад. Привечервятърът ще отслабва и валежите ще спират. Максималните температури ще са от 11° на север до 15° по южното крайбрежие. Температурата на морската вода е около 10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините облачността ще е предимно значителна и на много места ще има валежи от дъжд, над около 1700 m - от сняг. След обяд облачността ще се разкъсва и намалява. Ще духа силен северозападен вятър, който привечер ще отслабва. Максимална температура на височина 1200 метра - около 6°, на 2000 метра - около минус 1°.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Слабото място на хиляди шофьори
Пенсионер, взел 100 лева добавка: Много е скъпо, седем лева за тр...
Зимата се завърна у нас, заваля обилен сняг
Гриша Ганчев не се оттегля, напротив - налива много пари
Експерт: Най-ниските цени на горива в ЕС са в България
Млечните продукти и яйцата в нашите магазини по-скъпи, отколкото ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).