Вещаят дъждове в Южна България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:32 / 19.02.2016
2513
През нощта облачността отново ще се вплътни, но ще е без валежи. Минималните температури ще са между 2° и 7°. Утре от юг-югозапад ще завали дъжд. Значителни по количество и на повече места ще са валежите след обяд в южната половина от страната.

Почти без валежи ще остане в Дунавската равнина. Вятърът ще се ориентира от северозапад и ще е умерен. Привечер и през нощта срещу неделя валежите ще спират, а от запад и облачността ще започне да се разкъсва и намалява. 

Максималните температури ще са предимно между 5° и 10°. Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще се доближи до средното за месеца.

Над планините ще бъде облачно и с валежи, над 1200 - от сняг, но привечер с понижението на температурите границата на снеговалежа ще се понижи. Ще духа умерен западен вятър, който привечер ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра - около минус 2°.

Над Черноморието ще бъде облачно, но след обяд и привечер само по южното крайбрежие ще превали дъжд. След обяд вятърът ще се ориентира от север-северозапад и през нощта срещу неделя временно ще се усили. Максималните температури ще са между 6° и 9°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Удължава се забраната за износ на инсулин
100-годишен данъкоплатец изуми най-големия шеф на НАП
Какво е шиткойн и защо крипто инвеститорите много ги обичат?
Освободиха директора на здравната компания за детска болница, ето...
Парламентът решава съдбата на съдебния инспектор, отправял сексуа...
1500 лева стартов бонус от BETHUB.bg


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).