Велосипедисти спретнаха "подарък" на нагъл шофьор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
13:46 / 01.08.2016
15270
Кашон с боклук и няколко лопати с прах "разкрасиха" автомобил, който е паркирал точно в началото на велоалея в района на автогарата във Варна. 

"Малко му е" - коментират граждани, които минават в района. Това е ежедневие - споделя продавачка, която всеки ден работи в павилион за дрехи непосредствено до мястото. 

Точно тук велоалеята прекъсва, влива се в едно от платната на бул. "Владислав Варненчик" (по която не се движат в момента МПС-та заради паркирали коли) и няколко метра след този участък отново продължава. 

Всеки ден стотици велосипедисти минават по тази алея, а днес заради този паркирал автомобил се налага колоездачите да пренасят на ръце своите возила. На някои от тях обаче, по-находчиви от останалите, днес им е дошло до козирката и са решили да върнат отношението на шофьора с подобаващ жест и подарък. 

Това, разбира се, едва ли е най-правилният начин за саморазправа, но да се надяваме, че водачът ще си вземе поука и ще почисти мястото, след като потегли на път.


Източник: Черно море

Виж коментарите (39)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).