Ученик развива бизнеса на баща си с наркотици, докато той е в затвора

Автор: Иван Сотиров
Коментари (1)
09:53 / 23.02.2024
1956
Ученик от Несебър е продължил бизнеса на баща си с наркотици, докато родителят му е в ареста. От ОДМВР Бургас съобщиха, че вчера около 13 часа служители от Районно управление – Несебър са извършили проверка на 14-годишен несебърлия. Униформените намерили в него плик със суха зелена тревна маса – марихуана, с тегло 20 грама и плик с две розови хапчета с формата на череп - екстази.

При претърсване и изземване в дома на младежа, разположен в к-с "Стария възел“, е открит и иззет плик с 84 розови хапчета с формата на череп – екстази, От прилежащо таванско помещение е иззет плик с около 500 грама  марихуана.

Младежът е задържан за срок до 24 часа с полицейска заповед. По случая е образувано бързо производство. Припомняме, че бащата на 14-годишния несебърлия - 51 годишен мъж бе задържан преди седмица от служители на ГДБОП при специализирана акция, насочена срещу наркотрафика, проведена на територията на областите Благоевград, Бургас и Пловдив. При нея бе осуетена сделка за 30 кг марихуана, като задържани бяха шестима български граждани, сред които и бащата на 14-годишния несебърлия.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
COVID-19 има нов вариант, вижте симптомите на FLiRT
Горанов: Имам лоша оценка от САЩ и трябва да си извървя пътя
Бойко Борисов: Положих всички усилия да не отидем на избори
Имат ли право непълнолетните да работят по време на лятната вакан...
Главчев се срещна с главния мюфтия
Казаха колко трябва да е минималната заплата, за да достигне жизн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).