Убитата край Приморско Юлия била шокирана от сметката на таксито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (289)
22:30 / 27.07.2020
183383
Появиха се нови подробности около трагедията с нелепата смърт на 34-годишната софиянка Юлия. Младата жена бе пометена на пътя Бургас-Приморско, в района на отбивката за к-с "Св. Тома“. Катастрофата стана през нощта в събота срещу неделя. Шофьор на "Сузуки" – 34-годишен мъж от София, сигнализирал телефон 112 за инцидента.

По информация на "Флагман" обаче тя е била убита на пътя преди това, блъсната е поне от два автомобила. "Цялото й тяло е потрошено, напълно е възможно автомобилите да са били повече от два. За жалост обаче никой не е спрял да й помогне, а са я оставили да умре“, твърди източник на изданието. 

Часове преди смъртта си Юлия е била в заведение в Созопол. Според първоначалната информация тя е тръгнала да се прибира пеш към Арапя, където отседнала по време на морската си почивка. Днес обаче стана ясен един много важен факт - как младата жена се е озовала сама в полунощ на оживения път.

Оказва се, че след като напуснала заведението, Юлия решила да се прибере до къмпинга, който се намира на 34 км от Созопол, с такси. "Малко преди отбивката за к-с "Св. Тома“, Юлия погледнала таксиметровия апарат и видяла, че сумата е стигнала около 20 лева, а тя разполагала само с толкова. Обяснила на шофьора, че ако броячът се върти с тази скорост, до Апаря сигурно ще навърти близо 100 лева, а тя не може да плати тази сума. Шофьорът й отвърнал, че работи на тези цени и няма как да я закара за 20 лева. 

Тогава Юлия му казала да спре, платила с последните си 20 лева на таксиджията, който я свалил близо до разклона за к-с "Св. Тома“ и тръгнала към Арапя пеша, а той се върнал в Созопол. Така младата жена се е озовала на пътя, вероятно се е надявала някой да я качи на стоп“, разказа още източникът.

Разследването за нелепия инцидент продължава, има още много детайли за изясняване. Към този момент няма яснота с кого Юлия е била в Созопол и Арапя. Не са ясни и резултатите от аутопсията. Шофьорът, който я блъснал, също се издирва.

Виж коментарите (289)

Още по темата (14):
25.10.2021 Частен съдебен изпълнител иска 1200 лв. от детето на прегазената край Созопол Юлия
05.07.2021 Бившият съпруг на прегазената край морето Юлия: Ще излезе ли някога наяве истината?
18.03.2021 Абсурд: 9-годишно дете изплаща кредита на починалата си майка
18.02.2021 Застраховател не погасил кредита на прегазената Юлия, защото употребила
алкохол
08.02.2021 Пуснали задържания за убийството на прегазената край Созопол Юлия! Нямало как да направят експертиза на колата му
03.02.2021 Оставиха 9-годишната дъщеря на прегазената Юлия да изплаща дълговете й
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).