Убиха 19-годишно момче в Студентски град!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
10:02 / 29.02.2012
13716
19-годишният Марио Данчев от Перник е убит при масов бой в стая в общежитие в Студентски град. В момента криминалисти от 7 РПУ извършват оглед в блок 23, в който той е живеел с брат си Мартин Данчев и още едно момче от Добрич. Марио е бил убит около 3 часа през нощта в стаята си.

През изминалата нощ двамата близнаци излизат, обикалят няколко заведения, след което, според свидетели, се връщат в нетрезво състояние в блок 23, където живеят. В коридора пред стаята се скарват с друг студент от общежитията. За момента от полицията не съобщават самоличността му. Те се опитват да разбият вратата на стаята в блок 23 , в която спи съквартирантът им Илко. След като им отваря врата в стаята, по неизяснени причини за момента, става масово сбиване между 4 или 5 студенти. По време на сбиването Марио Данчев пада прободен в гърба. Предполага се, че става дума за нож.

В момента се разпитват всички участници в сбиването. Повечето от тях са с тежки травми по лицата. Няма данни кой е извършителят на убийството на Марио. Към момента никой от участниците в боя не поема вината върху себе си. Те ще бъдат изследвани освен за наличие на алкохол в кръвта и за наркотици, обясниха от Столичната дирекция на МВР. Криминалисти от сектор "Убийства" от СДВР извършват втори оглед на мястото на инцидента пред блок 23 в Студентски град.


Източник: БНР

Виж коментарите (42)
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).