Тъжна вест! Без време ни напусна талантлива фотографка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:04 / 27.02.2020
10671
След дълго боледуване, на 50-годишна възраст почина фотографката Бистра Бошнакова-Парсънс, съобщиха от БТА, където тя работи дълги години.

"Мир на душата й!", написаха нейните бивши колеги. През декември близките на една от най-известните фоторепортерки у нас съобщиха, че тя страда от тежко онкологично заболяване в напреднал стадиш и има нужда от помощ.

"Приятели, Бистра e едно прекрасно момиче, което се нуждае от подкрепа. Тя има силата и куража да се пребори, оттам нататък сме ние. И трябва да се случи сега!", призоваха те и публикуваха банкова сметка за събиране на средства.

На 30 декември самата Бистра написа в профила си във Фейсбук:

"Скъпи, верни приятели, Пиша, за да ви благодаря. Благодаря ви, че дарихте средства и вложихте сърцата си в кампанията, която моята скъпа Златна организира! Искам да ви съобщя, че се събра една сериозна сума. Тя би могла да помогне за лечението ми, което, както знаете, ще продължи по-дълго, поради грешно поставената в началото диагноза. Благодаря ви за прекрасния коледен подарък! Нека добрините, които сторихте за мен, се върнат при вас хиляди пъти! Пожелавам на всички вас една незабравима 2020-та, пълна с радост, удовлетворение и обич! А здравето... да ви стиска за ръката и да не ви пуска! "

За съжаление, болестта надви лъчезарната фотографка, която е майка на 7-годишно момиченце.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...
Борисов: Преговори с ПП-ДБ може да има, но без Петков, Денков и В...
Какво ще се случи с цените на горивата в следващите дни?
Дезинформацията е най-вече за ваксините срещу коклюш
Банкери: Има банки, които дават


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).