Труп лежи повече от час на плаж, линейката се бави заради друг удавник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:30 / 10.08.2016
7872
Тяло на мъртъв мъж лежи повече от час на плажа на къмпинг "Нестинарка" край Царево. В същото време в морето на къмпинг "Оазис" се удави друг летовник. Първият мъж получил криза, докато плувал, разказва репортер на "Дарик", станал случаен свидетел на инцидента.

Въпреки това той успял сам да излезе от водата, получил първа помощ от спасител, който му извадил езика. Докато очаквал спешния екип обаче отново му прилошало и починал.

Линейката дошла след около 40 минути, защото по време на повикването била в къмпинг "Оазис", където се удави друг летовник. Тялото в "Нестинарка" лежи на пясъка вече повече от час. 

Единствената трупна линейка трябва да пристигне от Бургас, а трафикът по панорамния път на юг е силно сгъстен през лятото и особено в този часови пояс на деня.

В късния следобед вчера на плаж "Липите" се удави мъж на 40 години от Габрово. В момента на всички ивици се вее червен флаг, заради силното мъртво вълнение през последните дни и къпането а строго забранено.


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Напаст ликвидира хиляди декари в Родопите
Стефан Янев: Не разбрах защо беше нужно това извънредно заседание...
Хампарцумян: Aко "Уникредит" и "Пощенска банка" придобият ПИБ, то...
Кирил Петков коментира трагичната катастрофа, няма идея защо е пр...
Бизнесмен от най-стария морски курорт в България: Премахваме олин...
Ръст на заплатите до 6-7 години, ако България стане част от евроз...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).