Трима араби обезобразиха таксиметрова шофьорка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
14:48 / 05.12.2013
4484
Таксиметрова шофьорка в столицата е била пребита жестоко в сряда вечерта от трима имигранти. За случая разказал неин колега, който се страхува да обяви името си, както и таксиметровата компания, за която работи, предаде БНР.
Късно снощи жената качила трима араби, които й казали: "Camp, camp, camp". Tя тръгнала да ги закара към Военна рампа. Веднага щом колата потеглила, мъжете я нападнали.

"Единият започнал да я дърпа за косата и са я били - при условие, че не ги е предизвикала с нищо колежката. След нанесения побой има охлузвания, счупен зъб и средна телесна повреда, цицини по главата, кръвоизливи, кръвонасядания по лицето, белези и т.н. В момента жената е при дежурния следовател в "Пирогов". Тя е доста разстроена. Лицето й е почти обезобразено, косата и е оскубана", разказа колегата на шофьорката.

Имигрантите са се качили в таксито от кръстовището на ул. "Опълченска" и ул. "Ал. Стамболийски". За момента не се знае дали те са искали да оберат жената.


Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Обърната цистерна на АМ "Тракия", разделителната мантинела е букв...
Избират Царица Роза
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици
Meteo Bulgaria: Слагайте мрежите и покривайте зеленчуците!
Как да охладите бирата за броени минути?
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).