Тошко Йорданов: Нямате срам! Чий министър е Калин Стоянов?

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (1)
10:06 / 22.11.2023
1907
Живеем в държава, в която нищо не е наред, на всички нива. Това каза Тошко Йорданов от ИТН от парламентарната трибуна, предаде репортер на "Фокус". За 7 месеца управление на ПП преживяхме повече скандали, отколкото за последните 5 години, категоричен бе той. 

"Ако дори само едно от нещата, които се случиха за тези 6 месеца, се беше случило преди 10 години, щяха да си заминават правителства за по-малко от минута. В резултат на този хаос с полицията, да не забравяме и хаосът с дерогацията, енергетиката, бюджетът и къде ли не, та Калин Стоянов чий министър е? От ПП го призовават да си даде оставката, а всъщност те го сложиха за министър на вътрешните работи. С уважение, онзи човек - Кирил Петков, твърди, че не познава Калин Стоянов, но само преди няколко месеца, по думите на самия Стоянов - той му се е обаждал всеки ден да слага свои хора в структурите на МВР. А вчера Кирил Петков каза, че Калин Стоянов вече не е техен министър, а на ГЕРБ и ДПС!", каза още Йорданов. 

Хаос, лъжи и безобразие, и това е ежедневие, откакто управляват "Продължаваме промяната". Колегите нямат никакъв срам и достойнство, категорично заяви Тошко Йорданов.

"Все пак се надявам, че някои от колегите от ГЕРБ и ДПС все пак изпитват чувство за срам и имат усещане за достойнство. Сега имате възможност да прекъснете това срамно и порочно управление на ПП. 38 депутата управляват самостоятелно, това е срамно. Сигурен съм, че ме разбрахте правилно. Сега имаме възможност да го прекъснем", каза депутатът.

Виж коментарите (1)

Още по темата (74):
11.01.2024 Имало е полицаи без идентификационни знаци на протеста срещу БФС
20.12.2023 Четирима служители на МВР са уволнени заради погрома на протеста срещу БФС
08.12.2023 Бербатов: Стадион "Христо Ботев" генерира голяма емоция! Това дава нов тласък и импулс за развитието на футбола
08.12.2023 БФС: Уставът е спазен, има законен път за смяна на ръководството!
07.12.2023 Стилиян Петров: Борислав Михайлов няма намерение да си тръгва от БФС
06.12.2023 Пловдивчанинът Димитър Георгиев няма да се кандидатира за президент на БФС
Още новини от Национални новини:
Четирима са пострадали след челен удар между бус и тир
COVID-19 има нов вариант, вижте симптомите на FLiRT
България засилва връзките си с българската общност в Косово
Горанов: Имам лоша оценка от САЩ и трябва да си извървя пътя
Бойко Борисов: Положих всички усилия да не отидем на избори
Имат ли право непълнолетните да работят по време на лятната вакан...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).