Топясновидката Щерона: Магистрала "Тракия" е залята с проклятия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
11:02 / 09.09.2020
15553
Щерона Ваклушева е сред най-възрастните гадателки у нас. Придобива слава сред елита още по времето на социализма, когато спасява живота на Тодор Живков.

Съдбата ѝ се преобръща през 1981 г. 12 пъти я оперират, вадят ѝ огромна миома, но после я захвърлят в моргата. "Тогава усетих, че духът ми се отделя от тялото. От оня свят ме върна Исус Христос. Божият син ми се яви, загърнат в червена мантия, и ми каза, че болестта ми е от черна магия. Отведе ме малко на оня свят, където видях килията си с номер 27. После ми каза къде се намира заклинанието и ме върна обратно тук сред хората", разказва леля Щерона. Оттогава започва да открива всякакви магии. Не е имало случай да установи черната магия и после да не я намери на мястото, което е посочила предварително.

"От 2-3 години народът масово си отива от магии. Вярвайте. Навъди се много лъжлив народ, който обира хората и им обещава, че ще им развали магиите. После клетниците идват при мен едва ли не, когато вече умират. Тогава виждам, че не мога да им помогна. Между другото магистрала "Тракия" е залята с магии, що народ се изтрепа там", разказва Щерона, която твърди, че най-много прокоби се правят за смърт.

"Най-опасни са живачните магии.

Живакът те пие, никой не може да ти помогне. Удря дебелото черво, простатата, черния, белия дроб. Хвърлят го пред входна врата. И като стъпиш върху него с двата крака – живакът е вече в теб. Започват краката да те болят и парят, стига болката до стомаха, дробовете. И започва страданието. Тръгваш по лекари, но те от магии не разбират. Колко доценти и професори идват при мен за помощ. И така се появяват ракови заболявания, метастази. Някои с носилки ги носят, едва дишат. Аз се моля на Бог да ми помогне. Той ми казва кога мога да се застъпя и хората оживяват. Стига навреме да е открита магията. Мине ли време, тя дава пробив като куршум. А има ли пробив, аз не мога да помогна", споделя ясновидката.

Щерона разкрива, че черните магии се правят от турските ходжи, които вземали по 2-3 хиляди лева за услугата. "Магията може да се сложи на праг, в кладенец, в гроб. Ти може да си в Америка. Аз отивам с твоите данни при ходжата и го лъжа нещо. И той вижда, че може да те умори. Бях в една къща в Костенец, Пловдивско. 9 некролога на вратите налепени – от най-стария до 6-месечно бебе бяха мъртви. И не могат да продадат къщата, въпреки че е възхитително хубава, защото хората се страхуват от проклятието.

Викнаха ме да го изчистя. Открих в едно бурканче от детски храни 9 магии напускани. Затворено бурканчето и заровено под бял бор. Като изчистих магията, купувачът видя за какво става дума. Дори кметът ми благодари", споделя за един от случаите в практиката си Щерона, при която са идвали десетки знаменитости, лекари и политици за помощ, пише още "Ретро".

Виж коментарите (21)

Още по темата (657):
26.04.2024 След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в посока
Бургас
10.11.2023 Работи се по разширяване на АМ "Тракия" с по още една лента
26.10.2023 Адриан Николов: В Южна България има сериозно икономическо развитие по линия на АМ "Тракия"
12.10.2023 Ремонт затруднява движението по магистрала "Тракия" до Пловдив
19.09.2023 Министър Цеков в Пловдив: Магистрала "Хемус" се строи от 50 години, трябва още една лента на АМ "Тракия"
21.08.2023 Разширението на АМ "Тракия" между Пловдив и София може да стане най-рано след три години
Още новини от Национални новини:
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...
Агнешкото до 28 лева за килограм, но засега!
Теглят номерата на машините за съответствие за предстоящия вот "2...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).