Тежка катастрофа на смъртоносна отсечка прати петима в болница

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:13 / 01.09.2016
6173
Тежка катастрофа между лек автомобил и камион на пътя Русе-Бяла изпрати петима румънци в болница. Сред ранените има три деца, а в най-тежко състояние е 35-годишна жена, която е с опасност за живота.

Инцидентът станал край разклона за Две могили, съобщава БГНЕС. Два румънски автомобила пътували от Русе в посока София. В тях били две семейства с общо три деца. Родителите събрали малчуганите в едната кола заедно с майките. 

Между два завоя 37-годишният шофьор, баща на две от децата, внезапно навлязъл в насрещното платно, където се движел хладилен камион с плодове. Водачът на товарното превозно средство опитал да избегне удара, но не успял. 

Последвал челен сблъсък. По предварителна информация румънецът задрямал за секунди и заради високата скорост, изгубил управление.

Най-тежко ранената е оперирана по спешност, тъй като е с политравма и кръвоизлив в корема. Отстранен е далакът ѝ. Настанена е в интензивното отделение с опасност за живота. 4-годишната ѝ дъщеричка е в обща хирургия без сериозни травми. 

Водачът на автомобила е в същото отделение, също в добро общо състояние. Дъщеря му, на 9 години, е в неврохирургия с комоцио за наблюдение, а 6-годишният му син е със счупено бедро, което трябва да се оперира. Съпругата му не е пострадала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Съседка на семейството, което пострада при катастрофата с автомоб...
Борисов: В България можеше да се случи същото като в Словакия
Дамите в селското стопанство: Проф. Даниела Ганева
Ето верните отговори на матурата по БЕЛ
Иззеха цистерна като веществено доказателство
Отново земетресение в България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).