Тежка катастрофа на Е-79 отне живота на жена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:01 / 05.12.2019
2287
Тежка катастрофа на международния път Е-79 край мездренското село Ребърково взе жертва. Инцидентът е станал към 14:30 ч, съобщава bTV.

Лек автомобил, управляван от жена на около 60 г., е идвал от София, когато внезапно напуска своето платно и се удря в идващия насреща камион. На място загива водачката на леката кола. До нея на предната седалка е пътувал баща й, който е невредим.

Според шофьора на камиона, чиято проба за алкохол е отрицателна, колата е излетяла към него като куршум. Той е невредим, опитал е да избегне сблъсъка, но не е успял.

Част от движението се отклонява през Искърското дефиле, но откъм Ботевград колоната от чакащи е огромна. Очаква се движението да бъде затворено още поне час. В момента инцидентът се разследва.

Въведеният обходен маршрут за всички превозни средства в посока София е по път II-16 Ребърково – Елисейна – Своге – София. Обходният маршрут в посока Мездра е по път III-161 Лютидол - Ребърково, като водачите на МПС над 10 т изчакват на място.

Шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание и със съобразена скорост, съветват от АПИ.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).