ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Стволови клетки във "Future Health“ избраха да съхранят звездите за поредна година
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:04 / 04.09.2020Коментари (1)6973
Известни личности за поредна година избраха Future Health – първата частна акредитирана банка в Европа за съхранение на стволови клетки и най-голямата в България.

Розовото бебе, превърнало се в отличителен знак на компанията, привлича вниманието на бъдещите родители да се запознаят с услугите на Future Health за съхранение на стволови клетки.

Последният пост в Instagram е на Мис България Нанси Карабойчева, една от най-красивите българки, в който тя споделя защо е избрала именно Future Health за банка на нейното семейство: "Ние избрахме @futurehealth.bg, тъй като са най-голямата банка за съхранение на стволови клетки в България и във Великобритания, те са европейската тъканна банка на десетилетието и освен това са единствената компания, която е получила признание и престижна награда от Кралицата на Обединеното Кралство.

Спряхме се на възможно най-пълния пакет, включващ извличане на клетките от кръв и от тъкан на пъпната връв (случва се непосредствено след раждането, като аз изобщо не разбрах дори кога, докато се радвах на малкия, ми казаха, че е готово), който включва съхранение (в нашия случай) в Швейцария за 25г., другата им акредитирана лаборатория е в Обединеното Кралство, така че имате избор.“

Дичо и неговата половинка Карин също са избрали Future Health, като  публикуваха снимка на път за родилния дом с кутията на Future Health.

Една от най- известните инфлуенсъри Джулиана Гани дори има канал в youtube , в който разказва за процедурата по вземане на стволовите клетки по време на раждането - клиповете имат хиляди преглеждания.

Известната певица и любимка на публиката Лора Караджова , ползва услугите нa Future Health за втори път. Тя е съхранила стволови клетки и на двете си деца.

Диляна Попова също се погрижи за здравето на своето семейство съхранявайки стволови клетки преди няколко години, тя беше заснета от камерите на известно папарашко предаване на излизане от сградата на Future Health.

Известната като Лили от Биг Брадър инфлуенсърка също съхрани стволови клетки.

Попитахме Вили Пеева- директор на европейския лидер в съхранението на стволови клетки Future Health  защо толкова много семейства, както и известни личности, съхраняват стволови клетки.

Вили Пеева, която е директор на Future Health от самото начало и под нейно ръководство компанията е абсолютен лидер в България ни отговори:

Статистиката показва, че 1 на всеки 217 души може да се нуждае от стволови клетки за лечение през целия си живот. Кръвната връв на вашето бебе съдържа богат източник на такива стволови клетки. От 1988 г. лекарите използват стволови клетки от кръвта от пъпна връв за лечение на над 140 000 пациенти, страдащи от заболявания като някои видове рак като левкемия, кръвни заболявания, както и множество клинични проучвания. Това е повече от достатъчно, за да се случи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Футбол - други
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: