Стриптийзьор падна пиян от дансинга, плевенчанин го довърши с кроше

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
20:04 / 15.02.2016
21618
Известният сред перничани стриптийзьор Кирил Димитров - Карлос е починал в Плевен. Окръжна прокуратура задържа 49-годишен мъж за убийството, станало в дискотека, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Велико Търново. 

Изяснени са фактическите обстоятелства, при които е настъпила смъртта на 37-годишния мъж от Перник през нощта на 12 срещу 13 февруари. 

На 13 февруари, рано сутринта в ОД на МВР - Плевен постъпва анонимен сигнал за мъж, изпаднал в безпомощно състояние пред дискотека "Анаконда" в града. 

На място е изпратен дежурен екип на Второ Районно управление "Полиция" и "Спешна медицинска помощ". Пострадалият е откаран в УМБАЛ - "Д-р Георги Странски", където е починал. 

За инцидента е уведомена Окръжна прокуратура - гр. Плевен, където е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител за престъпление по чл. 115 от НК. 

Предприети са незабавни процесуално-следствени действия за изясняване на обстоятелствата около настъпването на смъртта на пострадалия. 

Изяснено, че пострадалият е 37-годишен перничанин, който е довел в дискотеката за участие три жени - еротични танцьорки. 

Същият е употребил голямо количество алкохол, като рано сутринта при опит от негова страна да танцува, залита, пада назад, удря главата си в областта на тила. 

След това става и залита към маса от заведението, на която седял Маню К. на 49 г. от Плевен. Подразнен от поведението на пострадалия, Маню му нанася удар в областта на лицето. 

Предварителните заключения на съдебните медици, извършили първоначалния оглед на починалото лице, са за смърт, настъпила вследствие на причинена черепно-мозъчна травма. 

В рамките на назначена по делото тройна съдебно-медицинска експертиза предстои да бъде изяснена точната причинно-следствена връзка между претърпените от пострадалия травматични увреждания и настъпилия смъртен изход. 

Маню К. е привлечен в качеството на обвиняем и задържан с постановление на наблюдаващия прокурор за срок до 72 часа. Внесено е искане в Окръжен съд - Плевен за налагане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража". 

Обвиняемият е осъждан веднъж за причинена смърт по непредпазливост вследствие на пътнотранспортно произшествие, станало на 9 септември 2012 г.

Наложено му е наказание две години "лишаване от свобода" с три години изпитателен срок. Присъдата е влязла в сила на 28 май 2013 г., като настоящото деяние е извършено в изпитателния срок на наложеното му условно наказание.

Виж коментарите (26)
Още новини от Национални новини:
Майка намери 15 кърлежа по детето си след разходка в парка
Вдигат определени пенсии
Жълт код за проливни валежи и гръмотевици е в сила за 2 области
Днес е най-важният ден от Страстната седмица
Откриха скелет на гигант при разкопки за строеж
Почивай в мир! Само на 54 години той ни напусна внезапно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).