Стреляха с въздушна пушка по колата на адвокат, от гилдията излязоха с позиция по случая

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
09:15 / 31.03.2020
3066
Във връзка с досъдебно производство, образувано след стрелба с въздушна пушка по автомобила на адвокат Светла Василева, ръководството на Адвокатска колегия – Варна заявява, че категорично осъжда всяка форма на саморазправа и посегателство срещу представители на професията, призвана да брани законните права на гражданите, се посочва в позиция, изпратена от Адвокатската колегия до Varna24.bg.

"Недопустимо и немислимо е подобни прояви срещу наши колеги да бъдат третирани като обикновен вандализъм! Вярвам, че досъдебното производство по случая с адвокат Василева ще бъде проведено в разумните срокове и извършителите ще бъдат установени ", заявява председателят на колегията Калина Милославова.

От Съвета на Адвокатска колегия – Варна напомнят, че адвокатурата е свободна, независима и самоуправляваща се. Тя подпомага гражданите и юридическите лица при защитата на техните права и законни интереси.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Помислете много добре: Кой е с предимство и защо?
Без реклами на хазарт в медиите, засега
Правилото 20-20-20 при работа на компютър
Бориславова обясни за фалшифицираните документи
Работното време на големите вериги магазини и куриерите по празни...
Простреляното в главата 2-годишно дете е по-добре


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).