Специалисти разкриха подробности за заплахата срещу Борисов

Автор: Васил Динев
Коментари (5)
08:54 / 23.02.2016
4278
С писмото, изпратено до премиера, някой направи мечешка услуга на Бойко Борисов. Това, което в действителност се случи с министър-председателя, е заплаха. 

Някой иска да разстрои премиера. Това заяви пред Нова тв бившият директор на Националната разузнавателна служба Димо Гяуров.

"Много важно е да се направи разликата между патрон и куршум. Патронът е изделието в цяло, който е пълен с барут. Патрон не може да стигне до кабинета на Борисов, защото има техника, с която се проверяват всички писма и ще се реагира на барут", разкри той.

В предаването взе участие и ген. Кирчо Киров. 

"Работа е на вътрешните специални служби да доведат едно разследване докрай, за да проверят дали заплахата срещу министър-председателя ще се превърне в предупреждение", коментира той.

"Налице е поредица от опити да се нагнетява напрежението в страната. Според мен заплахата е свързана със спрените обществени поръчки и желанието да се стигне до предсрочни парламентарни избори", поясни още генералът.


Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Румен Радев заминава за Ватикана
Калин Стоянов: Караджов е задържан без да са използвани физическа...
Нова възпоменателна монета на пазара
Огън гори в една от кулите на крепостта Царевец
Хванаха голяма контрабанда на стоки на "Капитан Андреево"
Автотехническа експертиза изяснява скоростта на кортежа на Кирил ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).