Слънце, дъжд и сняг! Вижте времето през следващите дни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
19:36 / 21.03.2020
8023
Вечерта от югозапад ще започне увеличения на облачността, а след полунощ вятърът в Дунавската равнина ще се ориентира от североизток, в Северозападна България от северозапад, и ще се усили.

Над Черноморието ще бъде слънчево, преди обяд с разкъсана средна и висока облачност. Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 13 и 16 градуса. Температурата на морската вода е 10 - 11 градуса Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Температурите ще се повишат и максималната на височина 1200 метра ще бъде около 13 градуса, на 2000 метра 5-6 градуса.

В неделя ще бъде облачно, ще завали дъжд. Вятърът в Западна България ще остане северозападен, в Източна ще се ориентира от североизток. Ще започне понижение на температурите. През нощта срещу понеделник вятърът навсякъде ще се ориентира от изток-североизток, ще се усили и рязко ще застудее. В северозападната половина от страната дъждът ще премине в сняг.

В понеделник валежите ще продължат, в повечето райони ще превалява сняг, ще се образува тънка снежна покривка. В Горнотракийската низина и крайните източни райони ще вали дъжд.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...
Борисов: Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите му с Асен Васи...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Увеличиха заплатите на полицаите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).