Слави с уникални изненади по телевизията си за Коледа и Новогодишната нощ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
15:56 / 11.12.2019
13540
Уважаеми зрители, знаете, че за мен, като човек, който професионално се занимава с телевизия, най-важното нещо сте точно вие, зрителите. Защото вие сте тези, които осмисляте целия труд, който полагаме и аз, и моят екип. Затова “7/8 ТВ" ще направи специална празнична програма за Коледа и Нова година. Това написа Слави Трифонов в социалната мрежа Фейсбук. И добави:

"На Коледа, този семеен празник, ще ви срещнем с децата, които станаха част от нас. Станаха част от нашето, надявам се, и от вашето телевизионно семейство. Децата, част от които вече пораснаха и се превърнаха в талантливи младежи и девойки. Ще празнуваме заедно с Крисия, с победителя от формата “Нова Звезда" - Сава Чиплич, с водещите на “Запознай се с малките" - господин Андреев, Тереза и Даниела Пирянкова, с участничките в конкурса “Партньорка на господин Андреев" - Симона, Гергана Тодорова и Диана Чаушева, с финалистите от “Игра на хорове" – вокален ансамбъл “Фортисимо", с победителката от “Кандидати за слава" - Вяра Райчева и, разбира се, с близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим.

А за Нова година подготвяме специална 3-часова празнична програма на “7/8 ТВ", в която аз и моят колега и приятел Камен Воденичаров ще ви срещнем с герои като Гацо Бацов, Гюро Кюмюро, Паулу Коелю, Шишо Бакшишо, Божинката. Ще има специални патриотични влючвания от риалитито “Фермата – доизцеждане". Освено това, специално участие ще имат Павел, Венци Венц, Джуниър бенд, Алисия, Миро, Емилия и Аристос Константину.

Надявам се да се забавлявате, защото, както много добре знаете - всичко това е само заради вас, и само заради вас и само заради вас".

Виж коментарите (5)

Още по темата (115):
04.12.2020 Ценни съвети за реакция при пожар!
16.01.2020 25% от болничните по празниците са взети от чиновници
13.01.2020 Последно сбогом за елхата от площада в Пловдив
11.01.2020 Дивак изпотроши коледна украса, кмет подаде тревожен сигнал
06.01.2020 450 сигнала получили в КЗП в празничните дни
03.01.2020 КЗП: При януарските намаления е по-лесно да се заблудите
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).