Слабаков: Аман от педера**и, рецидивисти, цигани и непушачи!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
08:54 / 16.04.2018
13608
Голям скандал се разигра в ефира на Нова телевизия. Режисьорът Андрей Слабаков буквално полудя заради спора трябва ли да се разреши отново пушенето в заведенията. Изказване на вицепремиера Валери Симеонов отново разпали полемиката по темата. Според него не трябва да се приемат закони, които се нарушават непрекъснато. Слабаков се разгневи от думите на д-р София Ангелова, специалист по белодробни болести, която е твърдо против да се пуши в заведенията.

"Аман от педерасти, рецидивисти, цигани и непушачи. Ядем невиждани боклуци, всичко е ГМО, а вие ми говорите за цигари", изригна режисьорът, който е известен с това, че е заклет пушач.  Държавите в Европа, където не се пуши в заведенията, се броят на пръсти. У нас тази идея се превърна в нещо несериозно - да се обяснява колко е вредно да се пуши, а да взимаш огромни пари от акцизи. Ако не пушим в заведението ще бъдем по-здрави ли? Ако съм в зала за пушачи не преча на никого. Това да държим жени на токчета през зимата по улицата ли нормално ли е?", попита като подивял Андрей Слабаков.

"Спрете автомобилите и спрете отровните храни, които ви продават", призова сценаристът. "Като лекар няма как да съм "за" връщането на пушенето в заведенията. Статистика на Евробарометър от 2014 г. доказа, че след закона за пълната забрана за тютюнопушенето има 3% спад на пушачите в България", каза от своя страна д-р Ангелова. По думите й това, че закон не се спазва не означава, че трябва да бъде отменен.

Виж коментарите (39)

Още по темата (137):
21.02.2024 Искат забрана на бездимните цигари на закрито в заведенията
17.01.2024 Разрешиха пушенето на закрито в заведения, но при едно условие
14.02.2022 РЗИ Пловдив глоби с 300 лева двама клиенти на заведение в "Западен"
29.07.2021 Собственик на известен ресторант в Пловдив сниман в деликатна ситуация, последва странно обяснение
13.03.2019 Приеха важна забрана за пушенето на закрито!
04.09.2018 Забраната за пушене на закрито остава!
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).