Синът на президента се покри, заряза футболната си кариера

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:12 / 17.01.2021
32168
Синът на президента Румен Радев е изчезнал от социалните мрежи. 17-годишният тийнейджър Георги се е изолирал от публичността и е спрял да бъде активен във фейсбук и инстаграм. Последните му публикации са от далечната 2017 г.

В застой явно е и неговата футболна кариера. Наследникът на държавния глава се прочу като един от голмайсторите на частния столичен футболен клуб "Барокко спорт“, предава "Ретро".

Той бе сред звездите на отбора на младежите в старша възраст. За последно обаче за успехите му на терен от тима съобщават през ноември 2019 г., когато той отбелязва гол в зрелищен мач срещу "Витоша“ (Бистрица). Няколко месеца преди това Георги си спечели и международна слава, след като бе избран от представители на известния отбор "Валенсия“, дошли на оглед за млади таланти у нас, да отиде на лагер в Испания, където да почерпи опит и умения от най-добрите в занаята.

Този септември Георги ще навърши пълнолетие и плановете за висше образование и професионално развитие за него вече са на дневен ред. В момента той е ученик в XI клас в столичното 138-о училище "Проф. Васил Златарски“. Там той бе приет в паралелка с изучаване на източни езици, сред които и екзотичния японски. Елитното школо се намира в софийския квартал "Гео Милев“, съвсем близо до семейния апартамент на бившата съпруга на президента Гинка Кесякова, в който тя живее заедно с двете им деца.

Георги има и по-голяма сестра Дарина, която вече е първокурсничка в НАТФИЗ. Миналата есен дъщерята на Радев бе приета сред първите в списъците в специалност "Актьорство за драматичен театър“ в класа на проф. Пенко Господинов. За разлика от брат си, Дарина е далеч по-социална. Тя редовно споделя снимки и клипове от ежедневието си в интернет пространството, а наскоро дори блесна и с чисто нова визия.

Въпреки че Дарина и Георги живеят при своята майка, която се грижи всеотдайно за тях, те не са прекъснали връзка с баща си. Обичайно за празници той има традиция да ги извежда на ресторант или пицария. Наследниците му вече са свикнали и със своята мащеха Десислава. Че са успели да стопят ледовете и да преодолеят развода на родителите си, те показаха, появявайки се на церемонията по официалното посрещане на папа Франциск през май 2019 г.

Виж коментарите (3)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Почина жената, пребита брутално от непълнолетен
Денков: Ако е полезно, готови сме да получим подкрепа от който я ...
Силовият министър погна с проверки полицаите, които имат връзка с...
Над 26 000 водачи получиха фишове
Феноменът "тъмни прозорци" в България: Много жилища се водят праз...
ПП-ДБ с упрек към служебната власт: Можем да загубим над 60 млн.е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).