Сидеров: Пострадалият полицай е привърженик на Бойко Борисов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
14:29 / 12.01.2014
4300
Поздравления за светкавичните действия на Главна прокуратура, но тя очевидно е била подведена. Това каза на пресконференция лидерът на пария "Атака" Волен Сидеров по повод скандала на летище Варна. Сидеров заяви, че никой от депутатите не се е позовал на имунитета си и не са отказали да дадат показания. Никой не им ги е искал. На 6 януари от ОДМВР Варна Волен Сидеров предава жалба за случая на летището към 23.00 часа.

"Никой не е съобщил за тази моя жалба. Тя изпреварва и действията на прокуратурата. Но просто никой не е съобщил за нея. На следващия ден се дава пресконференция. Интересно ми е защо 12 души свидетели и очевидци са били елиминирани от броя на свидетелите", каза Сидеров.

По думите му - така следствието е осакатено. "Цветанка Гетова, районен прокурор на Варна, не е подписвала преписка, а областната прокуратура също не е подавала сигнал до Софийска прокуратура. Кой и как е подал информация към Главна прокуратура и кой е дал сигнал към Прокуратурата? Разбира се, че Прокуратурата ще се задейства светкавично, като чуе, че е бил ударен полицай. Поздравления за светкавичните действия на Главна прокуратура, но тя очевидно е била подведена", каза Сидеров.

Той припомни инцидента на АМ "Тракия" през 2006 година. "През 2006 година не само ми повдигнаха обвинение, но и приключи с оправдателна присъда през 2008 година. Това обвинение беше скалъпено от Румен Петков. Приключи с крах, защото пак беше скалъпено с лъжесвидетелства. Аз мисля, че това се повтаря и ще завърши по същия начин", заяви Сидеров.

"Въпросният полицай Колев е привърженик и изразява политически пристрастия към Бойко Борисов и следователно не харесва Волен Сидеров. Медицинското на Колев е издадено от МБАЛ "Св. Анна", чийто управител е бил Красимир Колев, съветник от ГЕРБ", заяви Сидеров.

Източник: Агенция "Фокус"


Виж коментарите (13)

Още по темата (23):
20.04.2016 Сидеров се споразумя с прокуратурата и за екшъна на летище Варна
19.01.2016 Сидеров: Всичко, което става с мен, е на базата на показания на
лъжесвидетели
13.11.2015 Продължава делото срещу Сидеров за инцидента на летище "Варна"
12.10.2015 Цацаров поиска имунитетите на Сидеров и Чуколов
12.10.2015 Цацаров: До края на деня ще реша дали да поискам имунитета на Волен Сидеров
12.10.2015 Съдът гледа делото срещу Волен Сидеров за скандала на летище "Варна"
Още новини от Национални новини:
След тежкия инцидент: Пробите за алкохол и наркотици на шофьора с...
Търсещ работа по морето срина алчните ни бизнесмени
Военен камион се заби в бус с 20 души в аварийната лента на АМ "Т...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
НИМХ публикува най-актуалната прогноза за следващите дни
Някои търговци спират да издават хартиени касови бележки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).