Ровят в телефона и компютъра на починалия пловдивски ученик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:25 / 27.04.2023
7061
17-годишният Тодор Р. от Панагюрище по всяка вероятност е издъхнал от сърдечна недостатъчност. Сърцето на момчето е спряло. Това разкриха разследващи, които се занимават с трагичния случай. 

Ученикът беше открит мъртъв миналата сутрин пред вратата на апартамента си в Панагюрище от съсед. Мъжът веднага извикал Спешна помощ, но за съжаление и полицаите, и медиците само констатирали смъртта на детето. Все още не са излезли резултатите от аутопсията. 

"Няма данни за насилствена смърт или чужда намеса“, коментира наблюдаващият прокурор Борис Петков. 

Назначен е и химически анализ и са изпратени проби в Националния институт по криминалистика и криминология, за да се установи дали в кръвта на момчето има алкохол, наркотици или други упойващи средства, въпреки че към момента няма данни за това. 

Момчето, което е било ученик в Пловдив, не е имало заболявания, родителите не са дали данни за такива. Предстои да се направи експертиза на телефона на Тодор, както и на другите му източници на комуникация. Родителите са потънали в скръб, приятелите на момчето също. 

"Майката и бащата са много интелигентни, синът им също, бил е добър ученик усилено се е занимавал с програмиране“, казаха за "Блиц" познати на почерненото семейство. 

"Образувано е досъдебно производство. Прави се всичко необходимо за изясняване на трагичния случай“, каза още прокурор Борис Петков.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Обявиха прогнозата за времето за следващите дни, по-добре не приб...
Рибари хванаха шаран шампион за Гинес
Тапата на АМ "Тракия" продължава, колите изчакват на място
Почина Петя Ставрева
Кошмарен трафик на някои от граничните пунктове
Специалисти от "Мама и аз": Президентът Радев е в дълбоко вътрешн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).