Разследват сестрата на Митьо Очите за побой над жена пред детето й

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:32 / 13.09.2016
13190
Тече разследване срещу сестрата на подземния бос Димитър Желязков - Валентина за побой над софиянката Даниел Рошкова, съобщиха от държавното обвинение в Бургас.

По случая е образувана преписка от Районна прокуратура - Несебър, разпитват се свидетели. Изискани са медицински документи за травмите на битата жена. Със сигурност няма да има бързо досъдебно производство, каквато е практиката в подобни случаи, а ако се стигне до дело Валентина Желязкова ще бъде съдена по общия ред, съобщава "Флагман".

Валентина се е саморазправила по брутален начин с Даниела пред очите на 3-годишната й дъщеря Клаудия. Според очевидци сестрата на Митьо Очите млатила безмилостно младата жена, която имала откъснати снопове коса, пръсната уста и множество травми по тялото. Това обаче явно не било достатъчно за Валентина, която повикала на помощ десетина бабанки от кохортата на брат си, които да довършат започнатото.

Битата Даниела е уплашена след случката и се страхува да говори за посегателството. Жената дори е изтрила профила си в социалната мрежа, заради сериозните заплахи, които е получила.

Екшънът се е разигра до магазинче за плодове и зеленчуци в Несебър, стопанисвано от родственицата на наркобоса.

Ето какво съобщиха от полицията по повод инцидента:

"В края на миналата седмица в Районно управление - Несебър е получена жалба, въз основа на която са установени участниците в инцидента, разпитани са свидетели и събраните материали са изпратени в Районна прокуратура - Несебър, където е образувана преписка".

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Каква е била Русия в съзнанието на някои от великите българи?
Младо семейство подарява торти на самотни и нуждаещи се рожденици...
Днес е един от най-важните дни в годината
Улесняват ремонта на стоки: Производителите длъжни да ремонтират ...
Загубихме голямо име във футбола, създател на легендарни таланти
Брюксел одобри изменението на Стратегическия ни план


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).