Разголени циганки се изгавриха с икона на Исус

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:41 / 09.06.2015
12575
Две тийнейджърки от ромски произход се изгавриха с икона на Исус, като насочиха среден пръст към светинята. Явно за да станат известни и да подражават на идиотската мода, девойките гордо разпространиха грозната снимка в интернет. 

Те получиха куп гневни коментари. На снимката наглите девойки са разголени - едната е запретнала пола и лъщи по гащи, а другата е със скандално къс минижуп, пише столично издание.

На кадъра се вижда как момичетата показват среден пръст на Исус Христос.

Това е трети случай, в който подрастващи си позволяват да се гаврят с лица, приети като символи. Първо имаше подигравка с паметника на Ботев, след това с този на Васил Левски, сега дойде ред и на Исус Христос.

"Упадъкът на България. Дотук ли я докарахме братя и сестри? Това ли е желаната демокрация??? Не мога да повярвам дори не ми го и побира главата, какво чака България с това поколение което израства в момента", пише един от хората, видели фотото.

"То не бяха гаври с Левски, Ботев и кой ли още не, сега за капак и със Сина Божи Исус. Не знам за Вас, но на мен ми писна и е крайно време да се направи нещо по въпроса, защото иначе просто няма да има повече България, а ще има чалгария и цигания", е написала възмутена жена от Сливен.

"То бива наглост, бива, но чак толкова не бива. Чудя се кой е виновен и честно не мога да си отговоря", не крие гнева си друг потребител на социалните мрежи.


Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).