Радев: Зададох конкретни въпроси към Гешев и Борисов, чакам отговор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
13:13 / 14.02.2020
4579
Зададох ясни и конкретни въпроси, чакам някакъв отговор. Така лаконично президентът Румен Радев отговори на журналистически въпрос дали питанията му към премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев са били чути, предава БТА.

"Питайте ги, вие сте затова - да питате, да задавате истинските въпроси, истинския дневен ред", призова журналистите държавният глава. Днес той е гост в Ивайловград за Деня на града и участва в тържеството на централния градски площад "Тракия" и ритуала по зарязване на лозята на днешния празник на лозаря и винаря Трифон Зарезан.

Преди няколко дни държавният глава сподели пред журналисти, че ''тепърва ще трябва да се отговаря на много въпроси, като първият и най-важен според него е връзката премиер - главен прокурор'' и ''знаел ли е министър -председателят, че неговите подчинени подслушват и разработват президента и то в грубо нарушение на закона и, ако го е знаел, защо е допуснал закононарушението''.

Виж коментарите (12)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).