Пуснаха обходен път за морето, ще го ползвате ли?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
12:46 / 15.07.2016
12801
"Днес заедно с кмета на Бургас Димитър Николов открихме пътен възел "Запад". Правителството финансира изграждането му с 20 млн. лева. Пътният възел е съоръжение с ключово значение, защото ще извежда директно автомобилния трафик от магистрала "Тракия" към Южното Черноморие или към границата с Турция при ГКПП Малко Търново. 

Това ще намали задръстванията в града, пътните инциденти, шума и отровните емисии във въздуха. Ще спести особено през лятото доста време и нерви на хората, тръгнали за лятната си почивка към морето на юг от Бургас". Това каза премиерът при откриването на обходния път на Бургас.

"Досега всяко лято се образуваха километрични опашки на входа на града, а хиляди автомобили нямаше как транзитно да стигнат до Южното Черноморие без да преминат през бургаския център. 

С построяването на пътен възел "Запад" се подобрява и транспортното обслужване на разположения в близост Индустриален и логистичен парк - Бургас.", заяви още Борисов.

Виж коментарите (11)
Още новини от Национални новини:
Абитуриентка-отличничка показа обувки за 2000 лева. Майката: Дете...
Излезе най-новата прогноза за вторник
Затвориха 7 обекта след нередности с вносни храни
Главчев и социалният министър с призив: Край на спекулациите, ще ...
Не слагайте подписа си под нов трудов договор, който не включва т...
Призовават като обвиняем собственика на оръжието, с което синът н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).