Първи кадри от катастрофата на "Тракия", в която загинаха жена и дете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:33 / 11.08.2022
8060
Жена и дете загинаха при тежка катастрофа на автомагистрала "Тракия", съобщиха от полицията в Пазарджик. Инцидентът е станал на 101-и километър в платното по посока София. Оцелял е единствено шофьорът.

По първоначални данни е катастрофирал лек автомобил с немска регистрация, който е излязъл извън пътното платно и се е самозапалил.

Самоличността на семейството е установена. И тримата са турски граждани. Шофьорът - на 52 години, е успял да излезе от колата преди да се запали. В тежко състояние е откаран в болница.

В автомобила е починала съпругата му, на 46 години, а 12-годишното дете, което е пътувало с тях, е изпаднало извън автомобила при преобръщането и също е загинало.

На мястото са изпратени екипи на сектор "Пътна полиция"-Пазарджик, аварийно- спасителен екип на Пожарната в Пловдив и екип на Спешна помощ. Извършва се оглед от дежурната група на Районно управление-Пазарджик.

Няма затруднения на движението в участъка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).