Първа жертва от масовия бой във Враца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
11:35 / 08.04.2020
13300
Масовият бой между цигани и българи, който стана миналия петък във Враца, взе първа жертва, съобщи BulNews. Вчера е починала жената, която застана пред камерата на една от националните телевизии и разказа за кошмара, в който са принудени да живеят хората. В репортажа, излъчен в събота вечерта, Магдалена Янкулова описва ситуацията на ул. "Мито Бояджиев“, след заселването там под наем на тумба цигани.

Същата вечер 55-годишната жена от стрес и страх е получила инфаркт. Лекарите се борили за живота й, но на следващия ден тя починала. Днес Магдалена Янкулова е била погребана в новите гробища на Враца.

Продължава да е тежко състоянието на Мариета Н., която по време на боя е била ударена от циганин с бокс. Около 60-годишната жена е лекувана 2 дни във врачанската болница, но днес сутринта е закарана в тежко състояние в "Пирогов“, където се борят за живота й.

Съседи разказват, че циганите постоянно създават проблеми за останалите граждани. По техни думи, те живеят сред насилие, тормоз, чупене на автомобили и къщи по улицата и постоянни заплахи за убийство. Бабата, която ги е пуснала под наем, не иска да ги изгони от къщата си и те продължават да се чувстват безнаказани.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Първа жертва от масовия бой между цигани и българи във Враца

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Фермер: Положението е наистина смазващо!
Край с евтините картофи
Проф. Рачев: Времето по празниците ще е динамично, трудно ще се п...
Защо се налага да доплащаме за уж безплатните лекарства?
Велики вторник е - ден за поука
Не забравяйте чадърите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).