Президентът Радев и премиерът Денков заедно на мач навръх Съединението

Автор: Петя Кузева
Коментари (0)
20:08 / 06.09.2023
2155
В Деня на Съединението благотворителният "Мач на надеждата" събра президента Румен Радев и премиера Николай Денков, видя репортер на "Фокус". 

Публиката на Националния стадион "Васил Левски" остана приятно изненадана да види държавния глава и министър-председателя, който седнаха един до друг в ложите и размениха няколко дружески реплики за предстоящия двубой. Тема на разговора им, продължил и през почти цялото първо време, най-вероятно е била потопът по Южното Черноморие, станал причина за смъртта на няколко души и това как ще действат институциите в дните след нещастието. 

Макар и да е традиция и по протокол двамата важни мъже в държавата да са настанени в центъра на първия ред в официалната ложа, появяването им там заедно, изненада и журналистите, и дошлите на мача.

В последните дни политическата обстановка постави Радев и Денков отново в центъра на вниманието, като заради техни изказвания и разменени, макар и задочно реплики, нямаше индикации, че това ще се случи. Компания на двамата правеше кметът на София Йорданка Фандъкова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Абитуриентка-отличничка показа обувки за 2000 лева. Майката: Дете...
Излезе най-новата прогноза за вторник
Затвориха 7 обекта след нередности с вносни храни
Главчев и социалният министър с призив: Край на спекулациите, ще ...
Не слагайте подписа си под нов трудов договор, който не включва т...
Призовават като обвиняем собственика на оръжието, с което синът н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).