Пребиха до смърт пастир край Варна след скандал за цигари

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:28 / 18.05.2020
3724
Зловещо убийство е станало край Варна, съобщи днес окръжният прокурор на морската столица Красимир Конов, предаде репортер на Varna24.bg.

"От последните часове, вчера 17 май, в село Горен Чифлик, е извършено убийство. Вследствие на нанесен побой е починал 38-годишен мъж. На лице са данни, които да сочат за обосновано предположение кой е извършителят. Той е задържан за 24 часа. В момента се работи. Предстои привличането му в качеството му на обвиняем, както и задържането му за 72 часа и определяне на мярката му за неотклонение. Знае се, че в резултат на скандал са нанесени удари върху пастир, Ахмед. А. и вследствие на множеството наранявания той е починал до идването на Бърза помощ. Касае за скандал между извършителя и жертвата във връзка с цигари", обясни прокурор Конов. 

На брифинга присъстваха още Невена Илиева, административен ръководител на Районна прокуратура във Варна и директорът на ОД МВР Даниел Пашов. 

"Знаете, че приоритетите по противодействие на битовата престъпност си остават, работи се активно по това направление, както и по издирване на лица. Не на последно място и правилата за контрол на движението по пътищата. Известен е вече случаят от 14 май за нанесеният побой над полицейски служител в Провадия. Първоначално производството бе наблюдавано от Окръжна прокуратура във Варна, но след изясняване на характера на телесните повреди, се установи, че делото е подсъдно на Районен съд -Варна и наблюдението премина към Районна прокуратура", обясни още прокурор Конов.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).