Полиция спря пиян с 2,43 промила и го пусна, за да го хване за втори път

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:40 / 23.10.2018
5015
Шофьор, седнал пиян зад волана, е спрян два пъти за една нощ в Дряновско,пише "Труд" позовавайки се на информация от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Габрово. В бюлетина подробно обясняват как в неделя срещу понеделник, около 2.30 часа е спрян за проверка автомобил с габровска регистрация, идващ от Велико Търново. Зад волана бил 38- годишен дряновец, чиято проба на дрегера е отчела 2,43 промила алкохол в кръвта.

Два часа по-късно, според полицейската сводка, същият водач е поел по обратния път зад волана на същия автомобил, който този път бил без регистрационни табели. За негово нещастие отново бил спрян от полицейски патрул.Този път дрегерът заковал на 1,96 промила. Водача е отказал кръвна проба, но остава неясно защо не е бил спрян още при първата проверка със " завидните" 2,43 промила.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Българинът с присадено сърце и бъбрек, покорил Килиманджаро, влиз...
Любо Ганев: Медиите и спортът ще са засегнатите от промените в ре...
Тагарев призна за SMS-и на Борисов
Порязаха някои пенсионери за Великден
Спешна помощ на плажа с джетове


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).