Отвлякоха 19-годишен с БМВ! Имало е и стрелба!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
11:50 / 08.12.2023
3281
19-годишен е бил отвлечен от трима бургазлии. Той е бил накаран да влезе в БМВ и откаран в двора на университет "Проф. д-р Асен Златаров“. Мутренската история се разиграва на 3 декември около 19 часа.

Ден по-късно младежът е подал сигнал в Първо Районно управление – Бургас. Той е съобщил, че  около денонощен магазин, разположен на ул. "Св. св. Кирил и Методий“ е заставен да се качи в лек автомобил БМВ, който го откарал до двора на университета. След множество заплахи и закани, както и след изстрел с пистолет в земята, младежът е принуден да легне на земята и да изчака оттеглянето на извършителите.

В резултат на бързите полицейски действия е установена самоличността на трима. Те са от Бургас  и са на възраст от 26 до 28 години.

От ОДМВР – Бургас съобщиха, че зад отвличането стоят неуредени междуличностни взаимоотношения между 19-годишния бургазлия и един от извършителите. Проведени са множество процесуално-следствени действия, установени са свидетели и всички лица, съпричастни към деянието.

Автомобилът, с който се придвижвали извършителите, е иззет. Иззет е и газовият пистолет, с който е произведен изстрел.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Внимавайте, преписвачи! Матури 2024 няма да са както досега!
Снимка на полицаи и възрастна жена стана абсолютен хит в мрежата
Стефан Янев откри кампанията на ПП "Български възход" на Шипка с ...
Откриха издирваното дете
Дебора: От време на време плача, винаги ще ме е страх
Кръстю Лафазанов с емоционална изповед за покойната си съпруга


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).