ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Освободиха Борисов от ареста: Гадно и брутално ни върнаха в комунизма!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:36 / 18.03.2022Коментари (17)6910
©
Пуснаха експремиера Бойко Борисов от ареста. Той беше посрещнат от симпатизанти пред сградата на ГДНП. 

"Гадно, брутално, върнаха ни в комунизма. Снощи вечеряме – децата, влизат цивилни – униформени, разтършуваха цялата къща", това бяха първите думи на Борисов след освобождаването му. 

Припомняме хронологията на събитията от днес.

"В клетката на пейката - нито има легло, нито фотьойл - дървена пейка", каза адвокатът му Менко Менков, описвайки условията, при които е задържан Борисов.

А пред сградата на националната полиция от рано сутринта имаше представители на партията.  "Това е началото на потъпкването на демокрацията на България", пък смята Цвета Караянчева.

МВР не е поискало постоянен арест за Борисов. Задържани също бяха Владислав Горанов и личният пиар на Борисов - Севделина Арнаудова. На място пристигна съпругът й Делян Димитров. Ето какво каза той: "Дойдоха в 8 и 30 докато вечеряхме вкъщи с детето. Казаха, че са полицаи. Представиха се и казаха, че искат да направят обиск на къщата. Попитах ги имат ли заповед – не, нямали -  неотложност било". Полицаите им казали, че търсят документи, уличаващи Борисов, Горанов и Божков, допълни той.

Делян Димитров коментира и появилата се информация,  че в гаража на къщата им е открит автомобил, собственост на фирмата, строила "Турски поток".

"Казаха, че се подготвя операция, в която ще се използва текст от правилника, в който Народното събрание уж не заседава, за да може председателят на парламента да издаде решение за сваляне на имунитета на част от народните представители. Това, разбира се, са бивши министри от ГЕРБ", заяви бившият здравен министър. Кои точно – Ангелов не конкретизира.


Още по темата: общо новини по темата: 191
12.12.2023 »
21.03.2023 »
31.12.2022 »
16.11.2022 »
01.11.2022 »
18.10.2022 »
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
aahasfer, Бащицата ви заслужава сто години затвор само за опростачаването на България! Същото млекопитаещо е изсрано точно от подобни деbили на теб и с партиен произход! Естествено развитие в управлението след 45 - та няма, а повечето днешни полит индивидиуми са потомци точно на този 'елит', в повечето случаи на слугите и шофьорите! Откъсването на хората от земята и практическото унищожение на средната класа и възможността да съществуват независими и самостоятелно мислещи човеци, създаде точно такива същества като теб! Бедни, завистливи и озлобени лакеи, седящи пред евтин компютър в мизерно жилище (вероятно собственост или на мама, или на УниКредит), без способност за собствени аналитична мисъл и независимо мнение! Означава наличие на способност за собствена, реална и правилна оценка на средата около въпросното двукрако! Ти за съжаление, щото все пак и пишеш си точно такова неосъзнато, нереализирано и нещастно човече! Вероятно и достатъчно дърт за да подозираш загубените години. Тая злоба и риторика не е на млад и потентен екземпляр. Може също да си доубиеш невроните с чалгия. Действа като наркотик едновременно приятно и достатъчно вредно за подобни мозъци. Поздрави от улица Г. Вайганд нещастник! Ще ми е интересно да те видя на живо на кВо мязаш.
0
 
 
Какво общо има комунизма с това, че си престъпник и мутра?
0
 
 
Га еди сиджуците и стреля с гранатомети ни рива, съга ривеш на умряло, като малоумниците, дето ти го крепят! Марш при бай Ставри бандит!!!
-3
 
 
Такова осиране и жан виденов не е правил.Върнаха ни 50г назад тея малоумни фуражки и дамаджани.Вън боклуци мръсни комунистически отрепки !
0
 
 
Цирк е това не арест а съд и затвор за мутрите на Боко.
-2
 
 
Брутална злоупотреба с власт от страна на управляващите. Не може да се строи правова държава с терор. Отделно ми се струва и огромен политически гаф.
+1
 
 
КИренцето направо си го сготвиха дъртите комуняги.Накараха го да се чувства важен и после тотален провал.Този гаф ще се учи в учебниците.Как се насрах за 24 часа.Кой европейски премиер ще се здрависа с него след този провален арест.
-2
 
 
Огромен фал на фуражката и дамаджаната.Определено това им е края.Сами се самоубиха
0
 
 
Крупен_тип май ще станеш Трупен_тъп. Европейската прокуратура и ибахте майката с червено селските си сценарии и я остайте. А онзи сценариста Кирчо ,дето лъже и мъже с акълите на Черепа ще бъде съден. Това копеленце не просто ще трябва да си подаде оставката ,а ще бъде съден. А вие к**ви тролски ще лекувате дзурли.
-4
 
 
Да се наредят за бахура на Борисов онези,посърналите МИСИРКИ гена,кана,севда - курвите на *българската журналистика*!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: