Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войната в Украйна

Автор: Ивет Калчишкова
Коментари (5)
08:30 / 29.04.2024
8208
"2024 година е кармична, а изборите са в вибрацията на числото 5. Като съберем числата, излиза 4, което е кръстово число. Ако между 4 политически сили не стане консенсу,с трябва да повторим изборите", коментира предстоящите избори пред репортер на Plovdiv24.bg нумерологът, астролог и херолог Михаил Ковачев.

Те ще се състоят на 9 юни 2024 и ще бъдат две в едно.

"Подредбата на числата започва с 9-така на Марс, което е мъжкото начало, последвано от 6-цата на Венера. Даже в Кама Сутра има поза 69, тоест 6 и 9 са чревоугодното приплъзване на по-силните към по-слабите.

Има възможност две от четирите най-силни политически елемента, коалирайки се, да получат консенсуса за бъдещ период от време."

Астро-нумерологът даде своето мнение и за лидерите на политическите партии у нас и техните закодирани успехи.

"ДПС ще се ползва с голям афинитет, заедно с техните лидери в годината на Дракона. Имат шанс да се да се възползват и да бъдат с още по-голям брой депутати. 

Госпожа Нинова, която носи господарско число, може да претърпи загуба. Дано да се класират и да влязат в новото статукво на времето. 

ГЕРБ ще съумеят със своя лидер да пробият и в настоящата година. Тази година Драконът му помага. Кирил Петков е с вибрацията на диктатора - творец и трябва да намери изход. Той трябва да като един творец да живее с възгледите на хората над него и след това трябва да показва диктат, за да защити себе си въпреки губещи каузи."

Той бе категоричен, че твърдия електорат на ГЕРБ и заедно с Пеевски, като лидер. могат да поемат правителството и да изкарат спокоен период от един мандат. Според него опозицията в лицето на Нинова и Костадин Костадинов трябва да попадат ръка на ПП. 

Ковачев изказа предположение, че войната между Русия и Украйна трябва да приключи тази година.

"Путин е с число на живота 7, което е число на божествената грижата и закрила. Той е роден на 7 дата. Тази година му се получават три седмици и е най-силната и емблематична за него. Възможно е Русия да спечели войната с Украйна. Путин е зодия "Везни". Той трябва да уравновесява пространството, а не да го предизвиква. Силите са изравнение и всеки, който желае мир, може да го получи в годината на Дракона. Иначе догодина при змията ще трябва да изчиства пространствата."

Цялата политическа прогноза можете да видите във видеото.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (5)

Още по темата (4453):
27.05.2024 В Брюксел са гневни заради ветото на Унгария, блокиращо помощта за Украйна
27.05.2024 Парламентарната асамблея на НАТО подкрепи използването на западни оръжия от Украйна
27.05.2024 Столтенберг: Няма да изпращаме натовски бойни единици в Украйна
23.05.2024 Фридман: България със сигурност е в списъка на Русия на страни, с които биха искали да имат по-добри отношения
22.05.2024 Призив: Изпратете стари мобилни телефони, таблети и компютри за Украйна!
21.05.2024 Легендарна марка руски автомобили възкръсна
Още новини от Национални новини:
Габриела Руменова: Безопасността е най-важна при избора на играчк...
В АЕЦ "Козлодуй": Започва презареждането на пети блок с американс...
Жълт код за проливни валежи днес в Южна България
До 2026 г. изплащат пенсиите чрез пощите, предлагат да се удължи ...
Експерт за образованието: Големият въпрос, който учениците си зад...
Българин е похарчил 2 600 лева за бургери


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).