Нови разкрития за прокурорския син от Перник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:09 / 18.09.2023
2197
Нови разкрития за прокурорския син от Перник Васил Михайлов. След като му беше повдигнато поредно обвинение, този път за побой и четири закани с убийство към приятелката му Боряна Рангелова, 20-годишното момиче застана за първи път пред камерата на bTV.

"Тя беше изключително притеснена. Много трудно взе решението да говори пред камера. Дълго преговаряхме, защото тя наистина се страхува. На момента в думите в интервюто ѝ има лека усмивка, но в никакъв случай не мога да кажа, че тя се радва или е щастлива от случилото се. Наистина се страхува за последствията след интервюто“, каза репортерът на медията.

"Тя разказа, че две години е била с него. В началото е бил прекрасен и се е държал страхотно, по думите й. Бил е спортист. Всяка вече са били на вечеря. Бил е провокиран от ревност и започва тормозът. Тя твърди, че многократно е пребивана и вербална агресия – обиждал я е. Всеки път е ставало дума за ревност. Смятал е, че тя му изневерява. Основният период са били моментите, в които е бил от ареста. Обаждал й се е от затвора и я е заплашвал“, добави Ивелина Драгнева след интервюто си с Боряна.

"Не е подавала сигнали. В началото многократно му е прощавала. Дори и родителите му са ѝ казали, че се е чувствал зле, защото е в ареста и затова е постъпил по този начин. През юни тази година тя се разделя с него и след това подава жалба в полицията в Перник“, обясни тя.

Нито един от двамата адвокати на Васил Михайлов не отговориха на обажданията на екипа на bTV. Бащата на Михайлов продължава да е прокурор в Перник.

"Това е причината Васил Михайлов да продължава да е под домашен арест. Няма как да бъде задържан. Когато бъде внесено в съда искане за гледане на мярка за неотклонение, всички съдии си правят самоотвод. Така на практика за 72 часа районната прокуратура не може да намери съд, който да гледа мярката. Ако не намери, трябва да го пусне. Затова той е под домашен арест“, посочи репортерът на медията.

Виж коментарите (2)

Още по темата (57):
24.02.2024 Съпругата на пребития от прокурорския син треньор: Чувах писъците на приятелките им
20.02.2024 Прокурорският син излиза на свобода
26.01.2024 Тръгва второ дело срещу прокурорския син от Перник
14.12.2023 Потърпевш от прокурорския син: Зъбите ми започнаха да падат
05.12.2023 Трети обвинителен акт срещу прокурорския син заради закани с убийство
16.11.2023 Прокурорският син набил и бащата на Луиза Григорова
Още новини от Национални новини:
Борисов осъди стрелбата над словашкия премиер Роберт Фицо
Свлачище на Прохода на Републиката затруднява движението
Дори опитен шофьор, може да пропусне този специфичен звук
Правителството реши: 39 млн. лева за заплати в университетите
Третото издание на DigitalK&A1 Awards отличи топ 3 на технологичн...
Спипаха бракониер, той: Разхождам се въоръжен заради мигранти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).