Новата седмица започва с краткотрайни превалявания

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:35 / 28.08.2016
3260
През нощта по-значителна облачност ще има над източните райони, на отделни места с превалявания, над останалата част от страната ще бъде предимно ясно. 

Утре в сутрешните часове и над централните, а по-късно през деня и над западните части ще има временни увеличения на облачността. В отделни райони ще има краткотрайни превалявания, на места и придружени с гръмотевици в Източна България, а в североизточните райони има условия за градушки. 

Над Западна България ще има повече слънчеви часове. Ще духа слаб, в източните райони - до умерен север-североизточен вятър. Максимални температури ще са между 25° и 30°, на места в Западна България до 32°.

Атмосферното налягане е по-високо от обичайното - ще се понижава и ще се доближи до средното за месеца.

Над планините в Западна България преди обяд ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността и на отделни места краткотрайно ще превали. 

По-значителна облачност и превалявания на повече места ще има над масивите в останалата част от страната. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 20°, на 2000 метра - около 13°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно, с краткотрайни превалявания, придружени с гръмотевици. По Северното Черноморие има условия за градушки. 

Ще духа до умерен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 25-27°. Температурата на морската вода е 25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).