Никой не иска да погребе Пелов! В Ботевград не вярват, че е убит

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:27 / 11.06.2018
6770
Тялото на убития затворник Владимир Пелов все още е в моргата и не е издадена заповед за освобождаването му. Причината е, че никой от близките на Пелов не го е потърсил, съобщава "Телеграф“. 72-годишната му майка Тотка категорично отказва да приеме, че тялото е на сина ѝ. Брат му Стефан не иска да се занимава, а синът Владимир е заминал за Малта ден след като прекара няколкочасови разпити в местната полиция. 21-годишният младеж е предпочел да отиде при сестра си Вероника, която ден след убийството на баща им роди третото си дете от приятеля си. Майка им Силвия също е с тях. За нея упорито има мълва в Ботевград, че е била любовница на другия загинал при пукотевицата във вторник – Марио Панчев – Дебелия.

Освен родната майка на Пелов и половината Ботевград не вярва, че той е убитият. В града има конспиративни слухове, според които обявяването на Пелов за мъртъв е удобно на всички. Преди две години ботевградчани си отдъхнаха, след като страховитият рецидивист бе тикнат окончателно за 32 години в затвора. Местните хора разправят, че тогава съдействие за залавянето е оказала собствената му майка, която сега дори не иска да погребе тялото на сина си. Бившата фризьорка Веселка, която укриваше избягалите затворници в апартамента си в блок 20 в града, заедно с децата си са се изнесли при роднини. Стана ясно още, че тя се е обадила в полицията чак след като е разбрала, че Пелов е убит. Другият затворник Радослав Колев все още не е открит.

Виж коментарите (3)

Още по темата (30):
05.03.2019 Бягството на рецидивистите Радослав Колев и Владимир Пелов оживява във филм
10.06.2018 Нова следа в издирването на затворника Колев
09.06.2018 Почина убиецът на Владимир Пелов!
08.06.2018 Наказаха 14 служители на Софийския затвор заради бягството на Пелов и Колев
07.06.2018 Дъщерята на застреляния Пелов родила тази сутрин преждевременно заради шока
07.06.2018 Психолог: Полицията ни не е достатъчно интелигентна, това е поредната й
издънка
Още новини от Национални новини:
Първият български космонавт: Хора идват при мен и ми искат лекарс...
Защо се стигна до бой за олио по магазините
Земетресение в Черно море
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).