Най-новият милионер: Искам кротка жена, не много красива!

Автор: Васил Динев
Коментари (13)
09:19 / 03.04.2017
13994
Искам само аз да си зная, че съм станал милионер. Това каза пред Нова телевизия Иван Митев, който спечели 12 милиона лева, най-големия джакпот в историята на България. "Откакто съм взел книжка, все съм шофьор. И сега пак съм шофьор, после пак ще бъда, нищо, че съм спечелил джакпота. Е, няма да е толкова много, ще имам и почивки. От 1981 година не съм почивал, това са 36 години. Досега живеех от работа вкъщи. По заведения не ходя, стар ерген съм", разкри Митев. 

"Не знам защо съм сам, може да съм грозен. Сега след джакпота може и някоя жена да ми обърна внимание. Искам да е някоя кротка, но да не е много красива, защото ще ми я вземе някой", пошегува се най-новият богаташ. 

"Имам си жена на сърцето и искам сега да й кажа пред камерата, че вече сме милионери. От колегите научих, че печеля джакпота, ама не вярвах, че точно аз ще имам такъв късмет. Билетът с печелившите числа е седял цял ден в незаключената ми кола в една чанта, разкри сензационно щастливецът. Този късмет е хубав, но и лош, защото това са много пари. Не е хубаво да се има толкова много пари. Ние сме обикновени хора, не сме бизнесмени, не знаем какво да правим толкова много пари. Винаги съм се мислел за карък. Но сега тази печалба ще ми е за цял живот. Надявам се парите да не ме развалят," завърши.

Виж коментарите (13)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).